Egyéb kategória

Meghalt az idős hölgy, akit a jóképű szomszéd fiú ápolt

Nem olyan régen írtunk nektek egy kedves és igen jóképű srácról, aki odaköltözött idős és súlyos beteg szomszédjához, hogy ápolja, és hogy vidámságot hozzon a hölgy életébe. Chris szerdán Instagramján közölte, hogy Norma meghalt.

vous - 2017.02.16.
Meghalt az idős hölgy, akit a jóképű szomszéd fiú ápolt

Chris Salvatore és Norma Cook furcsa, szívszorító, mégis boldogságos barátságáról szóló cikkünket nemcsak ti, de mi is nagyon szerettük. Megható volt értesülni róla, hogy egy fiatal srác némi túlzással, de feladta az életét, hogy az idős szomszéd hölgyet ápolja.

Chirs és Norma remekül szórakozott, nasiztak, pezsgőztek, híreket néztek együtt… 

norma chris

Pezsgőzés és nasi: így telnek a beteg hölgy napjai a jóképű szomszéd fiúval

A hét, de talán a hónap sztorija is lehet, hogy egy szexi srác odaköltözött súlyos beteg szomszédjához, hogy ápolja őt. A barátságuk egyszerre valószínűtlen, szívszorító, vidám és imádnivaló.

A részleteket ITT találjátok.

Szerdán sajnos szomorú hír érkezett róluk: Chris Salvatore az Instagramon közölte, hogy szeretett barátja, Norma meghalt. 

Fájó szívvel osztom meg veletek, hogy ma reggel a világ elvesztett egy igazán megkapó és szép nőt! Norma most már békésen pihen, és bár fizikailag nem lehet velünk, a lelke örökre itt marad, sok ember szívében.

Objektum doboz

Nyugodjék békében! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.