Egyéb kategória

Újra divat a pucérság: visszatérnek a meztelen nők a Playboyba!

A férfiaknak már jól indul a Valentin-nap: a Playboyba visszatérnek a meztelen nők! 

vous - 2017.02.14.
Újra divat a pucérság: visszatérnek a meztelen nők a Playboyba!

Még a csajokat is sokkolta, amikor a Playboy bejelentette, hogy nem lesz több meztelenkedés a magazinban – akkor úgy gondolták, a pucérság már ódivatú. 2015 decemberében jelent meg az utolsó meztelen szám, Pamela Andersonnal, majd egy hónnappal később kijött a „szűz” címlap.

gregor-bernadett

Nincs többé meztelen mell – ezek voltak a magyar Playboy legnagyobb momentumai

A Playboy elképzelhetetlen lenne meztelen női test nélkül, hiszen emiatt veszik emberek ezrei már 63 éve a nyuszis magazint. Pontosabban csak vették, új időszámítás veszi ugyanis kezdetét. A Playboy főszerkesztője, Cory Jones és a magazin megálmodója, Hugh Hefner úgy döntöttek, nem kedveznek többé meztelenséggel az olvasóknak, és eltűnnek a magazinból a ruhátlan hölgyek. A cikk folytatása ITT jön!

2017-ben viszont újra divat lett a meztelenség!

Cooper Hefner, a Playboy ügyvezető igazgatója Twitter-oldalán jelentette be, hogy visszatérnek a meztelen nők a nyuszis magazinba, sőt azon lesznek, hogy hirdessék és elfogadtassák: a meztelenség teljesen normális dolog.

Objektum doboz

Hefner szerint a pucérmentes Playboy sosem volt sikeres, hibás lépésnek nevezte akkori döntésüket. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.