Egyéb kategória

Újra divat a pucérság: visszatérnek a meztelen nők a Playboyba!

A férfiaknak már jól indul a Valentin-nap: a Playboyba visszatérnek a meztelen nők! 

vous - 2017.02.14.
Újra divat a pucérság: visszatérnek a meztelen nők a Playboyba!

Még a csajokat is sokkolta, amikor a Playboy bejelentette, hogy nem lesz több meztelenkedés a magazinban – akkor úgy gondolták, a pucérság már ódivatú. 2015 decemberében jelent meg az utolsó meztelen szám, Pamela Andersonnal, majd egy hónnappal később kijött a „szűz” címlap.

gregor-bernadett

Nincs többé meztelen mell – ezek voltak a magyar Playboy legnagyobb momentumai

A Playboy elképzelhetetlen lenne meztelen női test nélkül, hiszen emiatt veszik emberek ezrei már 63 éve a nyuszis magazint. Pontosabban csak vették, új időszámítás veszi ugyanis kezdetét. A Playboy főszerkesztője, Cory Jones és a magazin megálmodója, Hugh Hefner úgy döntöttek, nem kedveznek többé meztelenséggel az olvasóknak, és eltűnnek a magazinból a ruhátlan hölgyek. A cikk folytatása ITT jön!

2017-ben viszont újra divat lett a meztelenség!

Cooper Hefner, a Playboy ügyvezető igazgatója Twitter-oldalán jelentette be, hogy visszatérnek a meztelen nők a nyuszis magazinba, sőt azon lesznek, hogy hirdessék és elfogadtassák: a meztelenség teljesen normális dolog.

Objektum doboz

Hefner szerint a pucérmentes Playboy sosem volt sikeres, hibás lépésnek nevezte akkori döntésüket. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!