Lélek

Tipikus: képek, amiket csak a nők érthetnek

Nőnek lenni talán az egyik legnagyszerűbb és legszórakoztatóbb dolog, imádunk magunkon nevetni (néha egymáson is), és vannak olyan tipikusan női helyzetek, amiket csak mi érthetünk. Kinek ismerősek a következő képek?

vous - 2017.02.09.
Tipikus: képek, amiket csak a nők érthetnek

Teljesen megszokott, hogy a pasik nem értik, miért van tele piperékkel a fürdőszoba, hogy miért van annyi ruhánk és hogy fogalmuk sincs, mi az a necc. Tulajdonképpen általában mi sem vagyunk tisztában a legújabb konzoljátékokkal és tuti, hogy ha betévednék a szerszámosládájukba, akadna ott olyan eszköz, amit még nem is láttunk soha. 

mém

LOL: a legjobb sírva röhögős mémek rólunk, nőkről

Az igazság az, hogy mi, lányok szeretünk és tudunk is magunkon röhögni, mondhatni, ezt szeretjük a legjobban. Imádjuk, ha a többi nőnek is hasonló sminkproblémája van, ha pedig erről egy mém is születik, még jobban imádjuk azt megosztani, hogy a többi nő is hadd nevessen. Tulajdonképpen ez következik most!

Összegyűjtöttem az elmúlt év legviccesebb és leginkább helytálló csajos mémjeit!

A következő képeket MINDEN NŐ érteni fogja!

Kidörzsölődött nadrágok

Objektum doboz

Egy nap gyaloglás után az új cipőnkben

Forrás:
pinimg.com

Annyira tipikus

Forrás:
dicasdavida.com

A jel, hogy a reggeli sminkelés nem volt egyszerű

Forrás:
immygoodridgexx

Ez történik, ha copfban hordjuk a hajunkat!

Forrás:
aftonbladet-cdn.se

A vég kezdete…

Objektum doboz

A pillanat, amikor megáll az élet!

Objektum doboz

Így nézünk ki reggel, ha vizes hajjal fekszünk le

Forrás:
http://7aga.top/Finishing the Hat
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.