Egyéb kategória

Időmentő praktikák: pörgős főzős trükkök hétköznapokra

A dolgos hétköznapok leggyakrabban a szaladásról szólnak: sietünk, kapkodunk, igyekszünk jól teljesíteni, de ilyenkor is kellene valamit enni, lehetőleg egészségeset és frisset. Mutatunk néhány tippet és receptet, amivel lerövidülhet a konyhában töltött idő!

vous - 2017.02.08.
Időmentő praktikák: pörgős főzős trükkök hétköznapokra

A konyhában hosszan időzni akkor jó, ha van mód és idő a kényelmes sütésre, főzésre – erre leginkább hétvégén vagy ünnepekkor van alkalmunk, és ilyenkor adjuk is meg a módját, és élvezzük ki a tevékenységet. De a rohanós hétköznapokra azért érdemes ismerni néhány fortélyt… 

Lista, készletek és bevásárlás

Akár improvizálunk, akár előre eltervezünk, a gyors főzés alapja egy jól feltöltött kamra és hűtő, vagyis hogy legyen otthon olyan készlet, amiből főzhetünk, a legtöbb időt ugyanis a bevásárlás elhagyásával spórolhatjuk. Bevásárolni nyilván szükséges, a legjobb, ha ezt hetente egyszer célirányosan végezzük, feltankolunk az alapokból, amiből garázdálkodhatunk a hét folyamán.

A cikk itt még nem ér véget! A folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
iStock
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!