Egyéb kategória

Wow! Elképesztő, milyen show-t nyomott Lady Gaga a Super Bowl félidejében

Hétfő hajnalban lezajlott az 51. Super Bowl Amerikában. A várva várt félidőben idén Lady Gaga lépett fel, aki nem okozott csalódást, és hatalmas show-val lepte meg a közönséget!

vous - 2017.02.06.
Wow! Elképesztő, milyen show-t nyomott Lady Gaga a Super Bowl félidejében

A Super Bowl félidejét mindig különösen várjuk, hiszen a stadionban ilyenkor a legnagyobb világsztárok készülhetnek egy-egy különleges fellépéssel. Az eseményen koncertezett már többek között a Coldplay, Katy Perry és Beyoncé is, idén pedig Lady Gagáé volt a megtiszteltetés. Előljáróban annyit, hogy nem csalódtunk!

Gaga tavaly már felépett a Super Bowlon, akkor a himnuszt énekelhette el. Most viszont ő léphetett fel a félidőben, a Halftime Show keretein belül, amire a közönség már nagyon várt. Gaga a stadion tetején kezdte az éneklést, majd gyakorlatilag onnan ugrott le a színpadra. Felcsendültek a régi klasszikusok, mint a Poker Face, a Bad Romance vagy Telephone, de a legújabb szerzeménye, a Million Reasons sem maradhatott el. Összességében Gaga szerintem hatalmas show-t nyomott, nem csalódtunk benne!

Az énekesnő persze egy kis politikát is belecsempészett a produkciójába…

Mivel tudjuk, hogy Gaga a választások során teljes mellszélességgel Hillary Clintont támogatta, így a politikai utalás sem maradhatott el a produkciójából, amit sokan talán észre sem vettek. Az énekesnő ugyanis a God Bless America című dallal kezdte a koncertjét, ami az elmúlt napokban gyakorlatilag a Trump-ellenes tüntetések himnuszává vált.

Nézzétek meg Lady Gaga TELJES Halftime Show-ját!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.