Egyéb kategória

Varázsoljátok újjá kedvenc bútoraitokat fogantyúcserével!

Néha mindenkire rátör az érzés, hogy unja a környezetét, és szíve szerint lecserélné az összes bútort maga körül. Ennél költséghatékonyabban is fel tudjátok frissíteni a lakást, méghozzá egy egészen apró változtatással. Cseréljétek le a bútoraitok fogantyúit!

vous - 2017.02.04.
Varázsoljátok újjá kedvenc bútoraitokat fogantyúcserével!

Meglepődnétek, hogy a fogantyúk cseréje mekkora változást tud okozni egy komód vagy éjjeliszekrény megjelenésén, attól függően, milyen gombokat szereltek fel rájuk. A csillogó, gyémánthatású fogódzók például extravagáns hangulatot adnak nekik, és ezzel a szobának is. A festett porcelángombok rusztikus, bohókás hangulatot árasztanak.

A választék igazán nagy, ma már nem kuriózum a különféle díszes, egyedi fogantyú. Léteznek fából készült, festett darabok, melyekre gyerekszobába való mintákat festenek, romantikus rózsaformák púderszínekkel lefestve, de akár antik hatású, rezes darabokra is szert tehettek. Íme egy kis ízelítő!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ezeket nézik meg a betörők, mielőtt kirabolják a házat

Pimpeljétek fel az ajtótokat is!

Az ajtókról általában tudomásul vesszük, hogy léteznek, és ennyi! Ki-be csukjuk őket, és néha hálát adunk nekik, amiért kizárják a hideget meg az illetéktelen behatolókat. De ezeken túl nem igazán foglalkozunk velük. Nagyon ritka, hogy egy bejárati ajtót áttörölgessünk, itt-ott kijavítgassunk, vagy hogy legalább annyira stílusossá varázsoljuk, mint a lakás többi részét. Miközben ez az első dolog, amit egy vendég meglát, ha otthonunkba invitáljuk. Ne feledkezzünk tehát meg róluk, ahogyan a lakás többi ajtajáról sem! Pimpeljétek fel őket jópofára Mojzi tippjei alapján!

Persze magyar lelőhelyei is vannak ezeknek a csodaszép gomboknak, nem is egy! Van, ahol külön fiókokban pihennek a különféle típusú darabok. Csak győzzetek válogatni belőlük!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.