Lélek

Romantika a javából! – 148 alkalommal kérte meg barátnője kezét egy pasi

A lánykérés minden nő életében egy jelentőségteljes pillanat, amit soha nem felejt el. Ez a pillanat az, amit a szívükbe zárnak és megőriznek, ebből merítenek a szürkébb napokon, hiszen a lánykérés egy kinyilatkoztatás a párotok részéről arról, hogy benneteket választ egy egész életre. Mint ahogyan a ti igenetek is arról, hogy ő az, aki mellett szívesen ébredtek minden reggel.

vous - 2017.02.04.
Romantika a javából! – 148 alkalommal kérte meg barátnője kezét egy pasi

Mi lehet hát szívet melengetőbb ennél a pillanatnál? Talán az, ha valamilyen módon láthatóvá válik az is, hogyan készülnek, mennyire izgulnak a pasik erre a nagy kérdésfeltevésre.

Ray Smith hetekig gondolkozott azon, hogyan kérje meg barátnője, Claire kezét. Társasjátékkal, mint ez a magyar srác? Vagy egy romantikus tánccal? Rengeteg tanácsot kért és kapott is, végül egy teljesen újszerű módot választott, mindössze egy telefonra, tollra és fehér papírra volt szüksége hozzá.

Hónapokon keresztül számtalan alkalommal tette fel a nagy kérdést egy cetli segítségével a barátnőjének, aki mit sem sejtett arról, mi jár párja fejében. Összesen 148 alkalommal kérte meg a barátnője kezét, mire végre ténylegesen megtörtént a lánykérés, és elhangzott az igen is. 

Nézzétek csak meg, hogyan történt! 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek