Egyéb kategória

Megtaláltuk a világ egyik legjobb munkáját – nagyon irigykedünk erre az ausztrál párra!

Dr. Szöszi óta tudjuk, hogy nem lehetetlen feladat egy kutyagazdit és az ő kis kedvencét egyforma szettbe öltöztetni. Azonban ideje túllépni a habos-babos rózsaszín rucikon, és valami vagányabban gondolkodni. Mint tette azt Matt és Mel.

vous - 2017.02.03.
Megtaláltuk a világ egyik legjobb munkáját – nagyon irigykedünk erre az ausztrál párra!

Az utóbbi időben már egyáltalán nem meglepő, ha a kutyákon, de még a cicákon is valamilyen ruci van. Nekem – sajnos – nincs háziállatom, de ebben a cudar időben biztosan én is adnék rá valamilyen meleg viseletet. Van azonban egy ausztráliai pár, Mel Westwood és Matt Johnstone, akik a fejükbe vették, hogy valami olyat szeretnének alkotni, ami kitűnik a számtalan kutyaruci közül. Így született meg a saját márkájuk, a PetHaus – Denim for dogs.

kutya tornadressz eb

Ez a ruha kifejezetten a kutyaszőr ellen készült

A kutyaszőr már a múlté! Nem, nem egy hiper-szuper porszívóról lesz szó, hanem egy amerikai találmányról, a kutyadresszről! Igen, jól olvastátok, mostantól ugyanis már nem csak a divat alapján öltöztethetitek fel a kis kedvenceteket, hisz egy tudatosan kiválasztott darab megment majd félnapnyi takarítástól!

A teljes cikket itt találjátok.

Amennyiben ismeritek a denim szó jelentését, akkor már sejthetitek, milyen anyaggal dolgoznak, ha nem, akkor segítek: farmerrel. Az első darabot kifejezetten a saját kutyusukra, Willie-re szabták, aki egy kis angol terrier rövid szőrrel, tehát elkélt a pluszréteg. A ruháját régi farmerekből rakták össze, majd varrtak rá egy-két foltot, melyek pontosan ugyanolyanok voltak, mint Matt saját dzsekijén. Így összejött a tökéletes összhang kutya-gazdi között.

Ő itt Willie:

Objektum doboz

A „bizniszük” annyira sikeres lett, hogy a hatalmas kereslet miatt Mel – aki egyébént a divatiparban dolgozott – felhagyott a munkájával csak azért, hogy segíthesse párját a kabátok és mellények gyártásában. De hogy miért épp ilyen anyagból és ilyen szabásban készülnek a darabok? Nos, Matt mindenképp valami olyat szeretett volna Willie-re adni, amit ő maga is viselne, tehát önmagából merített ihletet.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ha még szívesen nézegetnétek farmerkabis kutyákat, akkor kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek