Egyéb kategória

5 dekorelem, ami minden divatos lány lakásában megtalálható

Mindenkinek van egy ismerőse, akivel szó nélkül lakást cserélne. Akinek a lakásába valahogy öröm belépni, otthonos, és nagyon trendin van berendezve. Most eláruljuk, milyen dekorációkkal érhetitek el ezt ti is!

vous - 2017.02.03.
5 dekorelem, ami minden divatos lány lakásában megtalálható

Ugye nektek is van egy olyan barátnőtök, akinek a lakása is legalább olyan divatos, mint ő maga. Néhány apró dekorációs trükkel azonban a ti lakásotok is úgy nézhet ki, mintha egy magazinból vágták volna ki!

1. Drámai állólámpa

Ha tehetitek ne (csak) a plafonra tegyetek lámpát, hanem az asztalokra, a kanapé és az ágy mellé is, ugyanis így a PureWow szerint a szobák sokkal fényesebbek és hangulatosabbak lesznek. A lámpák fontosságáról már Mojzi cikkében is olvashattatok!

Objektum doboz

2. Össze nem illő díszpárnák

Nem kell hogy a párnák ugyanolyanok legyenek! Válasszatok különböző színű, méretű és textúrájú párnákat – higgyétek el, nagyon jól fog kinézni. A lényeg, hogy kövessétek a 2 : 2 : 1 párnaszabályt!

párnák elrendezés

2 : 2 : 1 szabály a párnák elrendezésében

Ehhez öt párnára lesz szükségetek: két egyforma nagyobb párnára, két egyforma kisebb párnára és egyetlen különleges párnára. A kanapé két szélére helyezzétek a két nagy párnát, eléjük a két kisebbet, középre pedig a különleges párnát. Ezzel nem lőhettek mellé!

3. Növények, növények, növények!

Egy cserepes növény a legegyszerűbb módja, hogy feldobjátok az üres tereket a lakásban. Ráadásul nemcsak szépek, de a lelketeknek és az egészségeteknek is jót tesz, ha beengeditek a természetet az otthonotokba

Objektum doboz

4. Gyertyák

Ha néhány gyertyát elhelyeztek a nappaliban és a hálóban, akkor sokkal otthonosabb lesz a lakásotok. Ráadásul nemcsak jó néznek ki, hanem finom illattal is megtöltik a szobát!

Objektum doboz

5. Padlótól a plafonig érő tükör

Elég, ha csak a falhoz döntitek! Mivel tökéletesen tükrözi a fényeket és a szögeket, a lakás fényesebbnek és tágasabbnak fog tűnni!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.