Egyéb kategória

Nincs nálatok dugóhúzó? Így nyissatok ki egy üveg bort egy KULCS segítségével

A borral mindössze az a baj, hogy erőfeszítés nélkül nem könnyű kiszedni az üvegből a dugót. Hát még az milyen problémás tud lenni, ha kiderül, hogy nincs is nálatok dugóhúzó! Mutatunk egy trükköt, amivel ilyenkor gyorsan orvosolhatjátok a gondot.

vous - 2017.01.29.
Nincs nálatok dugóhúzó? Így nyissatok ki egy üveg bort egy KULCS segítségével

Képzeljétek el a szitut: áthívtátok a legjobb barátnőtöket, hogy megigyatok egy üveg bort, és kibeszéljétek magatokból a stresszt. Aztán amikor már hazaértetek, beugrik, hogy a dugóhúzótok eltört/elveszett, és nem tudjátok kibontani az üveget. Három lehetőségetek van: a dugót addig próbáljátok kivadászni, míg beleesik az üvegbe, isztok helyette inkább vizet, vagy előveszitek a lakáskulcsot, és kinyitjátok vele.

Bizony, a DaveHax YouTube-csatorna mindenféle praktikus trükköt gyűjt össze, amikkel megoldhatjátok az ilyen és ehhez hasonló S.O.S. problémákat. Csak egy kulcsra lesz szükségetek, amit dugóhúzóként használhattok, és már el is van hárítva a gond. Nézzétek meg a videót, és írjátok meg, nektek működött-e a trükk!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.