Egyéb kategória

Amire nem lehet felkészülni: itt az automata sminkecsettisztító

Miket ki nem találnak! – halljuk a legtöbbször nagymamánk szájából, azonban ez a mondat most a ti szátokat hagyja majd el! 

vous - 2017.01.20.
Amire nem lehet felkészülni: itt az automata sminkecsettisztító

Létezik egy Brush Pearl nevű szerkezet, ami nagyjából úgy néz ki, mint egy mini fritőz, azonban ez a kütyű egy automata sminkecsettisztító.

Ja, automata sminkecsettisztító!

A nem túl nagy gépezet egyébként nagyon egyszerűn működik. Fel kell tölteni vízzel, beleönteni a szintén Brush Pearl márkanévvel ellátott tisztítószert, majd a felső részébe beleállítani az ecseteket, sörtével lefelé.

sminkecset

A tökéletes smink titka: 6 ecset, amire minden nőnek szüksége van

Titeket is megigéz a profi sminkesek táskájában lévő ezernyi ecset? Ilyenkor jön a sóhaj: de jó lenne otthonra is! Igen ám, de először tudni kéne, melyik mire való. Jó hír, hogy elég néhány darab, amivel az otthoni sminkelést tökélyre fejleszthetitek.

A cikk folytatása ITT jön!

A kütyü zörög, csobog, és nagyjából három perc múlva tiszta és nedves ecseteket ad ki magából, amiket egy újabb program elindításával meg is tud szárítani. A promovideó szerint nemcsak az ecsetek, de a beauty blenderek és már sminkes szivacsok is jól tisztíthatóak vele.

Objektum doboz

A gép ára 99 dollár, ami forintba átszámítva nagyjából 29 ezer forint, csak hogy az oldaluk szerint épp hiánycikk.

Ennyire jó lenne?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!