Egyéb kategória

Statisztikák elárulták: ezek a csillagjegyek a leghűtlenebbek

Ha tippelnetek kéne, mit mondanátok, melyik csillagjegy érdemelné ki a leghűtlenebb elnevezést? A mindig középpontban lévő Oroszlán, esetleg a „kétszemélyiségű” Ikrek? Most egy felmérés alapján itt a válasz!

vous - 2022.01.15.
Statisztikák elárulták: ezek a csillagjegyek a leghűtlenebbek

Van, aki elolvassa a horoszkópját minden reggel, és akad olyan is, aki inkább csak a csillagjegyek jellemzésével tud azonosulni. Meg persze olyanok is, akik csak akkor hisznek a jóslásnak, ha az pozitív dolgokat ígér. Mégis, az emberek többsége azért egyetért abban, hogy a csillagjegyek leírása passzol rájuk, így például sokan bólogatnak, amikor azt olvassák, a horoszkópjuk alapján milyenek dühösen, vagy melyik úti cél illik hozzájuk a legjobban.

nemetvolgyi-nagy-renata-szules-asztrologia-horoszkop1

Tényleg már a születésünk pillanatában eldől a sorsunk? – Félelmek és szorongások nyomában

A születési horoszkópot a születés idejére és helyére állítjuk fel. Ha a születés pillanatában valamilyen komplikáció lépett fel – illetve minden olyan hatás, ami akkor ott jelen volt –, bevésődik. A születés időpontjának általában az első lélegzetvételt vagy a köldökzsinór elvágásának időpillanatát tekintjük, ez az az időminőség, amibe születünk, meghatározván személyiségünket és sorsunkat.

A folytatást IDE kattintva olvashatjátok.

A Pretty52 magazin összegyűjtötte az infókat arról, vajon melyik csillagjegy a legkevésbé hűséges egy kapcsolatban. A pontosabb infókhoz egy ausztrál randioldalt vettek alapul, ami kifejezetten azért jött létre, hogy az emberek itt titkos románcokat alakíthassanak ki. A regisztrált felhasználóknak aztán megvizsgálták a horoszkópjukat, és az eredmények szerint az alábbi három csillagjegy csalja meg legnagyobb eséllyel a párját.

  • Vízöntő (10.9%)
  • Halak (10.1%)
  • Kos (10%)

És hogy ezek alapján melyik a leghűségesebb? A listán a legjobban a Nyilasok szerepeltek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.