Egyéb kategória

Önzetlen segítség: egy anyuka hercegnő-parókákat készít a beteg kislányoknak

Amikor Holly Christensen megtudta, hogy egy barátjának a 3 éves kislánya rákos, rögtön úgy érezte, hogy segítenie kell rajtuk. Mivel nővérként dolgozott az onkológián, és ő maga is anyuka, pontosan tudta, mi az, amit nagyon nehezen dolgoznak fel a gyerekek a kemoterápia során, és különleges projektbe kezdett.

vous - 2017.01.16.
Önzetlen segítség: egy anyuka hercegnő-parókákat készít a beteg kislányoknak

Mindegy, hogy gyerekről vagy felnőttről van szó, mindenki nehezen dolgozza fel azt a pillanatot, amikor a kemoterápia során elkezd kihullani a haja. A betegség leküzdéséhez egyébként is hatalmas lelkierőre van szükség, amit ez a tényező csak még inkább megnehezít. Épp ezért döntött úgy Holly, hogy barátjának beteg kislányát meglepi egy különleges, Aranyhaj inspirálta parókával.

Objektum doboz

„Tudtam, hogy nehéz időszakon megy keresztül, és senki sem tudja egy csettintésre megszüntetni a fájdalmait. Azt is tudtam, hogy nem egészen 3 évesen elveszíteni a hosszú, szőke hullámait nehéz lehet, ezért arra gondoltam, a fonalból készített paróka legalább egy kis varázslatot és szórakozást csempész a kemény időszakba” – árulta el a Babble-nek.

Amikor aztán látta, hogy a kislány milyen boldog lett tőle, továbbvitte az elképzelést. Elindította a The Magic Yarn Projectet, hogy országszerte rengeteg gyereket lepjenek meg ilyen parókákkal. Sok önkéntes csatlakozott hozzájuk, és már több mint 100 hercegnő-frizurát készítettek el közös erővel, amihez az alapanyagokat a GoFundMe adományoldal segítségével szerezték be.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek