Egyéb kategória

Introvertáltak vagytok? Akkor ezek a munkák valók nektek!

Bármennyire is az extrovertáltaknak áll a világ, valljuk be, sokaknak az állandó felszólalás, ötletelés, meetingelés meg prezentálás csak kínszenvedést okoz. Hiába mondják, hogy az ember társas lény, van, aki jobban működik akkor, ha békén hagyják – a most következő munkákban pedig aztán tényleg nincs túl sok interakció!

vous - 2017.01.14.
Introvertáltak vagytok? Akkor ezek a munkák valók nektek!

Kiráz a hideg, amikor meghalljátok az állásinterjún, hogy csapatjátékosokat keresnek? Nem tudjátok elviselni a gondolatot, hogy ki kell állnotok a munkatársaitok elé és prezentálni az ötleteiteket? Sokkal jobbak vagytok írásban, mint élőszóban? Nyugi, nem kell kétségbeesni – a PureWow által összegyűjtött munkákban tuti ti lesztek a legjobbak!

Közösségimédia-menedzser

Kicsit furán hangozhat, hogy egy introvertált személyiség közösségi médiával foglalkozzon, de tudnotok kell, hogy itt sokszor nem is saját magatokat, hanem egy adott céget kell képviselnetek, ez a fajta anonimitás pedig szabadságot ad a kreativitásotoknak. Ráadásul a legtöbb internetes munka otthonról is végezhető – mi kell még?

Objektum doboz

Szoftverfejlesztő

Ki mondta, hogy a számítástechnika nem női piac? Ugyan elég nagy elhivatottságot igényel a pálya, mégis jó fizetéssel és rengeteg önálló munkával jár. Ha akkor teljesítetek a legjobban, ha senki nem áll a vállatok felett, ráadásul érdekel a tech-ipar, ez a nektek való állás.

Objektum doboz

Író

Nem éppen a legegyszerűbb pálya, főleg Magyarországon, hiszen kicsi a piac és telített, de ha úgy érzitek, írott szóban és nagy terjedelemben sokkal jobban ki tudjátok magatokat fejezni, vágjatok bele. Ha mást nem is, de legalább egy jó adag tapasztalatot gyűjtötök saját magatokról!

Objektum doboz

Könyvelő

Sokan a világ egyik legunalmasabb munkájának tartják, de ha valaki utálja a röhögcséléseket és beszélgetéseket munka közben, annak pont a megfelelő. Egyedül dolgozni, számokkal – kell ennél több a nyugalomhoz?

Objektum doboz

Hivatásos netflixező

Nem vicc, ez egy létező munka: nézzétek végig a legjobb sorozatokat otthon, egyedül – fizetésért!

Ajánlott cikkek