Egyéb kategória

5 tipp, hogy mindig olyan elegánsak legyetek, mint Katalin hercegné

Katalin hercegné külseje egyszerűen mindig kifogástalan. Tudom, tudom, biztosan egy egész stylisthadsereg áll mögötte, de akkoris. Valahogy sugárzik belőle az elegancia és a báj. Ha ti is szeretnétek olyan kifinomultak lenni, mint ő, akkor most mutatunk pár trükköt, amit tőle lestünk el!

vous - 2017.01.14.
5 tipp, hogy mindig olyan elegánsak legyetek, mint Katalin hercegné

1. Nude rúzsok, minden mennyiségben!

A nude rúzs pontosan olyan, mint maga a hercegné – természetes, elegáns és klasszikus. Elvégre ha a királynővel teáztok, nem hagyhattok rúzsfoltot a csészén, ugye? 

Objektum doboz

2. Rózsaszín orcák

Bár manapság a kontúrozás a legnagyobb trend, a hercegné ragaszkodik a klasszikus, rózsaszín orcákhoz. Visszafogott és bájos! 

Objektum doboz

3. A mosoly a legszebb ékszer

Egy őszinte mosoly még a legcsillogóbb gyémántot is túlragyogja! A legtöbb híresség általában pózol és bevágja a „szelfimosolyát”, ha kamerákat lát, ám Katalin mindig természetes, szinte állandóan mosolyog.  

Objektum doboz

4. Gyönyörű hajékszerek és kalapok

Katalin herecgné mindig tudja, mikor milyen kalappal, tiarával vagy hajékszerrel dobja fel a szettjét. Néha ti is lehettek egy picit bátrabbak, és próbálkozhattok hasonló kiegészítőkkel!

Objektum doboz

 5. Természetes körmök

A nude körömlakk – akárcsak a fentebb említett nude rúzs – tökéletes választás egy elegáns szetthez. Pláne, ha egy káprázatos gyűrűt is viseltek az ujjatokon!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek