Egyéb kategória

Hogy mi!? Ennyibe került Carrie Bradshaw híres tütüje

Talán nem túlzok, ha azt állítom, hogy Carrie Bradshaw tütüje, amit a Szex és New York főcímében viselt, a világ egyik leghíresebb szoknyája. De gondoltátok volna, hogy egy turkálóból választották ki?

vous - 2017.01.11.
Hogy mi!? Ennyibe került Carrie Bradshaw híres tütüje

Szex és New Yorkban mindig káprázatos, márkás ruhákat láthattunk, amikről a legtöbben csak álmodozhatunk. Ennek ellenére a sorozat egyik leghíresebb darabja, a főcímben megjelenő tüllszoknya mindössze 5 dollárba, vagyis 1500 forintba került.

carrie bradshaw tütü

5 ikonikus nő, 5 tökéletes szett – és a történet, ami mögöttük rejtőzik

A sorozat legikonikusabb darabja, az intróban látható rózsaszín tüllszoknya mindössze pár dollárba került, amit egy használtruhaüzletből vásároltak. Patricia Field jelmeztervező ruhája Sarah Jessica Parkernek azonnal megtetszett, de sokáig kellett győzködniük a sorozat producerét, Darren Start, hogy belemenjen abba, hogy Carrie tütüben illegjen a sorozat főcímében. Végül – nagy örömünkre – csak sikerült nekik. A többi ikonikus szett történetéről ide kattintva olvashattok!

Field egyébként olyannyira imádta a rózsaszín tütüt, hogy megtervezte és létrehozta annak másolatát, amelyet saját New York-i boltjának honlapján akár ti is beszerezhettek. Igaz, az ára már kicsit magasabb, mint anno, ugyanis 140 dollárért, körülbelül 40 ezer forintért juthattok hozzá.

De nemcsak a szoknya, hanem Carrie fekete eljegyzési gyűrűje (10 ezer dollár) és a Carrie-nyaklánc (140 dollár) is megvásárolható a weboldalon. 

Objektum doboz

Apropó, azt tudtátok, hogy nyáron forgatják a Szex és New York harmadik részét?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.