Egyéb kategória

Sminkcucc a jövőből: 4 az 1-ben varázsszemceruza az új őrület

Melyikünk ne emlékezne kisiskoláskorunk multifunkciós tollára. Tudjátok, volt benne kék, piros, zöld, esetleg rózsaszín betét, és csupán le kellett húzni a megfelelő kis pöcköt. Egy toll, négy szín. Úgy tűnik, a varázstoll visszatér, amit ezúttal nem a tolltartónkban, hanem a neszesszerünkben fogunk tárolni.

vous - 2017.01.10.
Sminkcucc a jövőből: 4 az 1-ben varázsszemceruza az új őrület

Már megvásárolható a 4 az 1-ben sminkceruza, ami küllemre tökéletes megfelelője a már-már retrónak számító tollnak, amiben 3-4-5 különböző színű betét volt. (Van ennek valami neve?) 

A varázslatos sminkceruza tartalmaz:

  • egy kék szemceruzát,
  • egy barna szemceruzát,
  • egy fekete szemceruzát,
  • és egy nude színű szájkontúrceruzát.

Többek között azért is praktikus a varázsszemceruza, mert nem hever majd szanaszét négy különböző sminkcucc, egyetlen eszközben megtalálható majdnem minden, ami szükséges lehet egy hétköznapi de akár egy alkalmi smink elkészítéséhez is. 

tusvonal-ruzs

Nézzünk szembe a nők rémálmával! A smink, amihez elengedhetetlen a tökéletes tusvonal

Ha a sminkelést a matekhoz hasonlítanánk, a tusvonal meghúzása valószínűleg olyan lenne, mint a deriválás vagy egy másodfokú egyenlet kiszámítása. Ideje hát szembenézni a félelmeinkkel és megtanulni cicaszemet festeni! Tartsatok velem a nemzetközi pí napon, amikor stílusosan egy pin-up sminket készítek!

A cikk folytatása ITT jön!

A varázsceruza egyébként nem olcsó mulatság, forintba átszámítva 9500 forintért lehetne megvásárolni, ha a forgalmazó cég szállítana Magyarországra. Az ár egyébként nem is olyan vészes, ha belegondoltok abba, hogy 4 különböző ceruza megvásárlása, lehet, többe kerülne.

Objektum doboz

Mit gondoltok? Hasznos sminkcucc született?

Címkék: #ceruza #smink #varázs
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.