Egyéb kategória

Lola Kirke szőrös hónaljjal jelent meg a Golden Globe-gálán

Az utóbbi időben egyre többször hallani azokról a nőkről, akik eldobják a borotvát, és inkább a teljes természetességet hirdetik. Idén pedig volt, aki a Golden Globe-díj-átadón is így jelent meg.

vous - 2017.01.09.
Lola Kirke szőrös hónaljjal jelent meg a Golden Globe-gálán

Ugyan ki ne szeretni ellátogatni a Golden Globe-gálára, ahol ott vannak a leghíresebb hollywoodi sztárok, elképesztő ruhákban, miközben rengeteg vicces dologgal szórakoztatják magukat és a barátaikat. Idén például az egyik legnagyobb fénypont határozottan az volt, amikor Ryan Reynolds lesmárolta Andrew Garfieldot – persze csak viccből.

Lola Kirke, aki egyébként a Holtodiglan című filmből lehet ismerős nektek, egészen más dolog miatt került a reflektorfénybe. A színésznő ugyanis magabiztosan pózolt a vörös szőnyegen szőrös hónaljjal, hogy támogassa a női természetességet. Ez már nem az első alkalom egyébként, hiszen Insta-profilján is gyakran posztol ilyen fotókat.

Objektum doboz

Ti mit gondoltok a dologról?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!