Egyéb kategória

Miss Golden Globes: Sylvester Stallone lányai egyszerűen csodaszépek

Sylvester Stallonét mindenki ismeri, a híres színész gyermekeiről viszont kevesebbet lehetett hallani. Legalábbis eddig, a három gyönyörű lánynak ugyanis megszavazták a 2017-es Miss Golden Globes címet, a fotókat elnézve pedig nem is kérdés, miért épp nekik!

vous - 2017.01.06.
Miss Golden Globes: Sylvester Stallone lányai egyszerűen csodaszépek

A visszaszámlálás elkezdődött: már csak két nap, és idén is megrendezik a Golden Globe-díj-átadót. A híres színészek és színésznők, a csodaszép ruhák és az eredményhirdetés mellett pedig valami más is reflektorfénybe kerül. Méghozzá Sylvester Stallone három gyönyörű lánya, akiket idén megválasztottak Miss Golden Globesnak.

Objektum doboz

Objektum doboz

A címet minden évben egy színész vagy színésznő gyermeke kapja, és azzal jár együtt, hogy nekik kell felkísérniük a nyerteseket és az eredmények kihirdetőit a színpadra. Így persze nem csoda, hogy rengetegen jelentkeztek a feladatra, a lányok pedig elárulták, nem is gondolták volna, hogy őket fogják kiválasztani.

„Mindannyian elkezdtünk sikítozni és ugrálni, nem is hittük volna, hogy megkapjuk!” – mesélte Sophia, a színész egyik lánya.

Objektum doboz

Objektum doboz

A lányok pedig a Hollywood Reporter címlapján mutatták meg természetes szépségüket, és vidáman meséltek arról, mennyit segített nekik apjuk minden területen: még abban is, hogyan járjanak tökéletesen magas sarkú cipőben.

Objektum doboz

 Mindhárman gyönyörűek!

Ajánlott cikkek