Lélek

Nem mindennapi jelek, amik bizonyítják, hogy nem csal meg a pasitok

Egy sor nagyon vicces kutatás „bizonyítja”, hogy milyen tulajdonságok garantálják, hogy nem fog megcsalni a pasitok. Még mielőtt nagyon komolyan vennétek a következő sorokat, azért csekkoljátok, hogy ez az öt tulajdonság igaz-e a párotokra!

vous - 2017.01.07.
Nem mindennapi jelek, amik bizonyítják, hogy nem csal meg a pasitok

Ha extrovertált

Az extrovertáltak kevésbé befolyásolhatóak, néha még a belső hangjukra sem hallgatnak. Ha új emberekkel találkoznak, bezárkóznak.

donát

„Nekem is vannak hormonjaim” – Egy tisztasági fogadalmat tett fiú őszinte vallomása

Egyre több tabut számolunk fel. Abba az irányba halad a világ, hogy mindent szabad, semmi sem elítélendő, és mindenről nyíltan beszélhetünk. Ezalól a szexualitás sem kivétel: egyre nyíltabb és őszintébb kommunikáció folyik ezen a téren. Ehhez a nyíltsághoz képest ma már az a kirívó, ha valaki úgy dönt, elutasítja a szexuális szabadosságot.

Viola interjúját Prekopa Donáttal ITT olvashatjátok.

Ha nagy családja van

Egy felmérés szerint az egykék sokkal inkább hajlamosak a megcsalásra. (Ezt kikérem magamnak!

Könnyen izgalomba jön

Egy szomorú tanulmány eredménye szerint a pasik, akik hamar és könnyen felizgulnak, nagyobb eséllyel csalják meg a barátnőjüket.

Mit érez egy pasi, ha a nő többet keres nála? Puha Andrea

Ezért csalják meg a pasik a barátnőjüket

Nem vagyok szakértő, sem pszichológus, sem életvezetési tanácsadó, csupán egy hasonló korú lány, aki gondol ezt-azt. Lehet, hogy rosszul. Szerintem létezik öt ok, amiért egy pasi megcsalja, megcsalhatja a barátnőjét. 

Jól érzitek, talán ez most egy kicsit a „minden pasi szemét” cikk lesz. Nyilván nem így van, de jólesik néha ezt kimondani, és egy kicsit így is gondolni. A cikk ITT folytatódik.

Ha a barátaik is hűek

Ha a barátai megbízhatóak, és nem csalják meg a partnerüket, akkor valószínű, a pasitokban is bízhattok.

Szereti a heavy metalt

Egy, a Mirrorban lehozott kutatás szerint a heavy metalt hallgató srácok a legkevésbé hajlamosak a megcsalásra.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!