Egyéb kategória

Elképesztő Van Gogh-festményeket sminkel egy lány a saját szemhéjára

Nem vagyok nagy műszakértő, de ettől függetlenül imádok képeket nézegetni, legyen az fotó vagy festmény. Vannak persze nagy kedvenceim is, például Van Gogh Csillagos éj című képe, így nem csoda, hogy megakadt rajta a szemem most is, csakhogy ezúttal egy egészen szokatlan helyen láttam meg.

vous - 2017.01.07.
Elképesztő Van Gogh-festményeket sminkel egy lány a saját szemhéjára

Egy londoni sminkes ugyanis a szemhéjára festette a Van Gogh-remekművet, méghozzá egész ügyesen, hiszen minden részlet könnyen felismerhető rajta. A sminkesnek egy követőjétől érkezett az ötlet, aki azt kommentelte a pávás szemsminkje alá, hogy az nagyon hajaz egy festményre. Ekkor döntött úgy, hogy megpróbálkozik a kedvenceivel.

Objektum doboz

Vincent Van Gogh Virágzó barackfáját is lemásolta miniatűrben:

Objektum doboz

Objektum doboz

Kacusika Hokuszai nevét ugyan most olvastam először, de a Hullámok című festménye igazán különleges képen és szemhéjon egyaránt:

Objektum doboz

Objektum doboz

Hasonlóan mesebeli alkotásokat az ajkakon is láthattatok már, ám ha egy egyszerűbb, de fantáziadúsabb szemsminkre vágytok, próbáljátok ki a szalagtusvonalat.

paintcocktail

Ti is tudtok festeni!

Bármilyen hihetetlen, még én is, pedig semmilyen képzettségem nincsen hozzá. Ha ti is úgy érzitek, hogy jó érzés lenne egy mesterművet viszontlátni a kezeitek között, akkor feltétlenül próbáljátok ki a Paintcocktail programjait! Ők ugyanis tényleg elhitetik veletek, hogy egy Van Gogh szunnyad bennetek, esetemben pedig egy Monet veszett el és bukkant a felszínre.

Itt elolvashatjátok, milyen náluk egy pár órás relax: fenomenális!

Ajánlott cikkek