Egyéb kategória

23 év csúszással válaszolt Kate Moss egy rajongói levélre

Oh, azok a régi szép idők, amikor kézzel írott levelet tettünk a borítékba, megcímkéztük Amerikába, és vártuk, hogy a kedvenc színészünk/énekesünk/modellünk válaszoljon. Ha hozzám hasonlóan ti sem jártatok szerencsével, ne adjátok fel; Kate Moss például 23 évvel később ugyan, de visszaírt egy rajongójának.

vous - 2017.01.07.
23 év csúszással válaszolt Kate Moss egy rajongói levélre

Az év 1994, a világ leghíresebb szupermodellje pedig Kate Moss, akit éppen kiválasztottak egy Calvin Klein-kampány arcának, és nem mellesleg rengeteg kifutón sétált már végig. Ráadásul ha ez mind nem lenne elég, épp akkor kezdett randizni Johnny Depp-pel. Kate magánélete és karrierje is szélsebesen ívelt felfelé, így nem csoda, hogy rengetegen néztek fel rá példaképként.

Objektum doboz

Így volt ezzel egy fiatal angliai lány is. Fiona tollat ragadott, és levelet írt kedvenc szupermodellének – 23 évvel később pedig választ is kapott.

„Mindig is szerettem volna modell vagy fodrász lenni. Végül is az utóbbit választottam, mert imádom a csipszet és a gyorskaját, és alacsony is vagyok, de néhány év múlva, ki tudja. Lehet, hogy én fogom készíteni a frizurádat és a sminkedet, ha mázlim van.”

Objektum doboz

A lány arra is rákérdezett, mi újság Kate és Johnny között, majd felvetette, hogy esetleg kaphatna-e mindkettőjüktől egy autogramot vagy legalább egy fotót. Valószínűleg Fiona régen letett arról, hogy választ kap az üzenetre, azóta ugyanis eltelt 23 év. A levél viszont nem a kukában landolt, ahogy gondoltuk volna; bontatlanul, de előkerült, és Kate visszaírt Fionának, sőt, még egy dedikált könyvet is küldött neki a késés miatt.

Reméljük, hogy Fiona vagy legalább a szülei még mindig ugyanazon a címen laknak, és eljut hozzá a levél!

Ajánlott cikkek