Egyéb kategória

Ilyen, amikor két testvér 6 év után először találkozik

A legtöbb testvér gyerekként sülve-főve együtt lóg, rengeteg közös csínyt követnek el, és persze időnként össze is kapnak. De mégis, olyan erős kötelék alakul ki közöttük, ami kiállja az idő próbáját. Így nem csoda, hogy amikor egy középiskolás lány 6 év után először találkozott a bátyjával, szóhoz sem jutott örömében!

vous - 2017.01.04.
Ilyen, amikor két testvér 6 év után először találkozik

A testvéri szeretet a világ egyik legerősebb dolga, és az alábbi történet bebizonyítja, hogy még évekkel később is megmarad a szoros kötelék. Amikor Brandon katonának állt, húga, Alea még csak harmadik osztályos volt, és bár nagyon imádják egymást, hat éven át nem tudtak találkozni. Ez persze rengeteg idő, sok kihagyott születésnap és közös ünneplés, amit lehetetlen bepótolni.

fiú testvér

Így hat a személyiségetekre, hogy hányadiknak születtetek

Az, hogy hány tesótok van, rengeteg dolgot befolyásol az életetekben. Például hogy mennyire kell összehúznotok magatokat a kocsi hátsó ülésén, vagy azt, hogy hány órát kell várakoznotok, mire végre bejuttok a fürdőszobába. A születési sorrendetek pedig a személyiségeteket is befolyásolhatja.

Hogy rólatok mit árul ez el, ITT megtudhatjátok!

Amikor kiderült, hogy Brandon hazautazik, Alea edzője különleges ötlettel állt elő. Ahelyett, hogy előre bejelentették volna ezt a lánynak, inkább meglepték őt, és elhozták bátyját az egyik edzésre. A csapat összes tagja tudott a dologról, és még egy kamerás is eljött a titkos eseményre, mondván, hogy az edző karrierjéről készít riportot. Aztán ahogy bepózolt a csapat egy közös fotóra, egy ismerős alak felbukkant a háttérben.

Nagyon megható!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.