Egyéb kategória

Wow! A világ legdrágább pizzáján 24 karátos arany az egyik feltét

A pizza (szerintem) a világ egyik legjobb dolga. Ahogy a tésztája roppan, ahogy a bazsalikomos paradicsomszósz illatozik, ahogy a mozzarella nyúlik, mikor beleharapunk – imádom! Nem véletlenül született meg az elmélet, miszerint a pizza akkor is jó, ha rossz. Most azonban megtaláltuk a világ legdrágább pizzáját, amin az egyik feltét például a 24 karátos arany.

vous - 2017.01.03.
Wow! A világ legdrágább pizzáján 24 karátos arany az egyik feltét

Egy New York-i étteremben, az Industry Kitchenben árulják a világ legdrágább pizzáját. Az aranypizza 2000 dollárba, vagyis nagyjából 590 ezer forintba (!!!) kerül. Ha viszont csak megízlelnétek, vehettek belőle egy szeletet is, melynek ára 250 dollár, vagyis 73 ezer forint körül van. De mégis mitől ilyen drága? A feltétek között szerepel a 24 karátos aranylapocska, a Kaszpi-tengerből származó kaviár, a francia szarvasgomba és a libamáj – írja a Town & Country.

Objektum doboz

Ha esetleg megkívánnátok, arra azért figyelnetek kell, hogy jóval előbb meg kell terveznetek az étkezést, ugyanis 48 órával korábban kell leadnotok a rendelést. Az étterem séfje, Braulio Bunay egyébként azt mondta, a közeli üzleti negyed és annak tehetős látogatói adták az ihletet a nem mindennapi pizza elkészítéséhez.

Objektum doboz

IDE kattintva pedig megnézhetitek a 30 ezer forintos fánkot, ami szintén aranypelyhekkel van borítva.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.