Egyéb kategória

Arra emlékeztek, mikor…? – Ez volt 2016, és nem is volt olyan rossz!

Már tényleg csak egyet kell aludni, és véget ér 2016, amit sokan szörnyű évnek könyvelnek el. Tény, hogy számos megrázó esemény történt idén, de ezek mellett nem szabad elfeledkeznünk azokról sem, amik jók voltak. Ebben segít most Bucsi Réka rövid animációja, ami bebizonyítja, 2016 azért mégsem volt ANNYIRA rossz.

vous - 2016.12.30.
Arra emlékeztek, mikor…? – Ez volt 2016, és nem is volt olyan rossz!

Bármilyen nehéz is felidézni, 2016 nem csak a megdöbbentő politikai fordulatokról és popkulturális ikonok elvesztéséről szólt. Sőt! Számos jó dolog is történt idén, amiket hajlamosak vagyunk elfelejteni a rosszak árnyékában, pedig nagyon nem lenne szabad.

Hiszen emlékeztek még, mikor Nemes Jeles László megkapta az Oscar-díjat? Vagy mikor a magyar válogatott győzött Ausztria ellen? Nem is beszélve Hosszú Katinka hihetetlen sikereiről. Látjátok, nem csak rossz dolgok történtek 2016-ban! Ezek felidézésében segít Bucsi Réka animációs rövidfilmje is, az #Ezvoltamievunk 2016. Nézzétek meg, és ezekkel a szép emlékekkel búcsúzzatok ettől a különös évtől!

Objektum doboz

Az pedig nem véletlen, ha Réka neve ismerősen hangzik számotokra, hiszen a lány diplomamunkáját, a Symphony no. 42-t, nemzetközi szinten is felkapták, és bekerült az Oscar shortlistjére. Interjúnkat a fiatal magyar művésszel ITT olvashatjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.