Egyéb kategória

Lessétek el őket! Ezek a királynők és hercegnők kedvenc szépségtrükkjei

Mindenkinek akad legalább egy kedvenc szépségtrükkje, amit a legsietősebb reggeleken is be tud vetni. Nincsenek ezzel máshogy a királynők és hercegnők sem, most pedig eláruljuk, mi az ő legnagyobb titkuk!

vous - 2016.12.26.
Lessétek el őket! Ezek a királynők és hercegnők kedvenc szépségtrükkjei

II. Erzsébet királynő

A királynő rajong a szép árnyalatú rúzsokért. Elég csak megnézni a róla készült fotókat, és láthatjátok, hogy mindig visel valamilyen színt. Sőt, 1952-ben a koronázási ceremóniára elkészíttette a saját árnyalatát, hogy az passzoljon a palásthoz, a lágy pirosas-kékes árnyalatot pedig The Balmoral Lipsticknek nevezték el egykori lakhelye után.

Objektum doboz

Grace Kelly

Monaco egykori hercegnéje előszeretettel használt kézkrémet, méghozzá kifejezetten gyakran. Úgy gondolta ugyanis, hogy a kezeken látszódik meg először az öregedés. Télen egyébként is érdemes minél több hidratálót használni erre a testrészünkre is, a hideg ugyanis könnyebben megviseli a bőrünket.

Objektum doboz

Diana hercegné

A sminkes, aki 1991-ben kezdett el dolgozni a hercegnével, elárult néhány szépségtitkot. Diana imádta a kék szemceruzát, de mivel a szemszíne is ilyen volt, lebeszélték róla. Ezt követően teljesen átalakította a beautyrutinját, és kevesebb alkoholt ivott, amitől mindig szép volt a bőre. Ha pedig kisminkelte magát, egy dologra nagyon odafigyelt: hogy a töveket se felejtse el befesteni a szempillaspirállal.

Objektum doboz

Katalin hercegné

Katalin hercegné mindig csodálatosan néz ki, divat, frizura és smink terén egyaránt. A hercegné egyik legnagyobb szépségtrükkje pedig határozottan a csipkebogyóolaj, amit sokan természetes ránctalanítónak is tartanak.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.