Egyéb kategória

Ételek, amik helyreállítják a gyomrotokat, ha túl sokat ettetek

Ha ti sem tudtok ellenállni a finom fogásoknak, és előfordult már veleltek – főleg az ünnepek alatt –, hogy túlettétek magatokat, akkor először is törekedjetek, hogy ez ne forduljon elő. Ne legyetek mohók, de ha már megesett a baj, akkor ezt tegyétek!

vous - 2016.12.26.
Ételek, amik helyreállítják a gyomrotokat, ha túl sokat ettetek

Az ünnepek alatt ki tudna ellenállni a finomabbnál finomabb ételeknek? Nem elég, hogy édesanya is rogyásig pakolja az asztalt, ott van még a nagyi menüje, ami aztán tényleg eteti magát. Bizonyára veletek is előfordult már, hogy szedtetek még egy kört a töltött káposztából, hiába: már csak a szemetek kívánta. 

pizza étel

Hajlamosak vagytok a túlevésre? Nyugi, nem veletek van a baj!

Az esti buli után leszaladt egy (kettő, három…) szelet pizza hazafelé, és most borzasztó lelkiismeret-furdalás gyötör benneteket? Nyugi, semmi baj nincs ezzel! Összegyűjtöttünk három mítoszt a túlevés jelenségről, amit itt az idő örökre elfelejteni.

A cikk folytatása ITT jön!

Ez van karácsonykor, húsvétkor, de elég hozzá egy átlagos hétvégi családi összejövetel, hogy túlegyük magunkat. Ilyenkor aludni talán még rosszabb, mint üres hassal, és akkor a kajamásnapról ne is beszéljünk.

Szörnyen rossz érzés!

A koplalás viszont nem jó megoldás, ezért adok pár tippet, hogy mit egyetek kajamásnap, hogy helyreálljon a gyomrotok! 

  • Igyatok szénsavmentes vizet, jó, ha egy kis kis citromot is facsartok bele!
  • Egyetek zöldsalátát, majonéz helyett olívaolajjal és ecettel!
  • Egyetek probiotikumban gazdag ételeket, mint az articsóka vagy a kefir – segítik az emésztést.
  • Ne legyen lelkiismeret-furdalásotok, de máskor egyetek okosabban!
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!