Egyéb kategória

Le a telefonnal! Szuper családi programok nem csak karácsonyra

Nem csak karácsonykor, máskor sem szabad, hogy egy családi öszejövetel során mindenki a telefonját nyomkodja. Éppen ezért olyan kikapcsolódási lehetőségeket gyűjtöttünk össze, melyeket többen is végezhettek és garantáltan jól fogjátok közben érezni magatokat (internet nélkül is).

vous - 2016.12.25.
Le a telefonnal! Szuper családi programok nem csak karácsonyra

Az utóbbi időben a baráti társaságunkban már alapvetővé vált, hogy valamit játszunk együtt. Lehet, hogy ez már a korral jár, de mi nem azt kérjük egymástól, hogy egy üveg alkoholt hozzanak magukkal, hanem ezt vagy azt a társas-, illetve kártyajátékot. Épp ezért úgy gondoltam, szívesen megosztanám veletek a kedvenceimet, hátha nektek is megjön a kedvetek valamelyikhez.

1. Társasjáték

Több órára képes lekötni az embert egy jó társas, ráadásul remekül fejleszti a különböző képességeinket. Az Activityt biztosan mind ismeritek, és gondolom, a Monopolyt meg a Gazdálkodj okosan!-t sem kell bemutatnom, viszont még ajánlom ezek mellé a Hotel nevű társasjátékot. De az aktuális kedvencem a Dixit, mely igazán megdolgoztatja a fantáziát.

Objektum doboz

2. Kártyajáték

Na nehogy azt higgyétek, hogy csak a magyar meg a francia kártya létezik a világon. Remekül képes lekötni az egész családot a Solo és az Uno is.

Objektum doboz

3. Konzoljátékok

A három legismertebb cég ebben a pontban természetesen a Nintendo, a (Sony) PlayStation és az Xbox. Nekem sajátom nincsen, de volt szerencsém mindegyiket kipróbálni, és annak ellenére, hogy nem épp pénztárcabarát termékek, remek kikapcsolódási lehetőségek. Nem csak pasiknak!

Objektum doboz

3 + 1. Fényképalbum

A jolly joker mind közül garantáltan a fényképalbum, ehhez biztosan mindenki ért, nem kell elmagyarázni a játékszabályokat, és a csalás veszélye sem áll fenn. Csak igyekezzetek ne nagyon elpirulni, amikor a csecsemőkori pucér popsitokon nevet majd mindenki.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.