Egyéb kategória

Hódít a pink! A Pretty Little Liars másik színésznője is rózsaszín hajra váltott

Úgy tűnik, a rózsaszín frizura visszatérőben van, legalábbis a csinos kis hazugok között határozottan. Most a sorozat másik főszereplője is a pinket választotta.

vous - 2016.12.24.
Hódít a pink! A Pretty Little Liars másik színésznője is rózsaszín hajra váltott

Ashley Benson, azaz a Pretty Little Liars Hannah-ja néhány napja osztott meg Instán pár fotót, ahol megmutatta, milyen merész hajszínre újított be a születésnapján. A rózsaszín pedig úgy néz ki, egy másik főszereplőnek is megtetszett.

Troian Bellisario, a sorozat Spencerje két hete ment férjhez, és az esküvőn még barna hajszínnel bulizott. Mivel a Pretty Little Liarst hét éven át forgatták, a frizurája nem sokat változhatott, de most teljesen megújult, sőt, a posztban is leírta, hogy búcsút vesz Spencertől.

Objektum doboz

Nektek hogy tetszik ez az ombre rózsaszín?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.