Egyéb kategória

NEM AKARJUK ELHINNI! A szandál-zokni páros télen is hódít

Hiába minden grimasz, úgy néz ki, a szandál-zokni kombináció nem is annyira gyűlölni való viselet. Ezt ráadásul nem mi, hanem egy híresség fogja most bebizonyítani.

vous - 2016.12.22.
NEM AKARJUK ELHINNI! A szandál-zokni páros télen is hódít

Korábban már kétszer is igyekeztünk bebizonyítani nektek, hogy a szandál zoknival mégsem olyan szörnyű, mint azt belénk nevelték. Az erről szóló cikkeket itt és itt találjátok meg. Most tovább folytatjuk a próbálkozást, de nem akárki lesz ebben a segítségünkre.

divat grafika

Gumicsizmától a zokni-szandál kombóig – Ruhadarabok, amelyek váratlanul hódító útra indultak

Hányszor fordult már elő veletek, hogy értetlenül álltatok egy új trend megjelenése előtt? Hogy elkerekedett szemmel néztétek egy-egy divatbemutató vagy magazin képeit? Ha rendszeresen figyelemmel kíséritek a divatvilág történéseit, akkor talán már meg sem lepődtök a tervezők újabb és újabb őrült ötletein.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide.

Kiersey Clemons színésznő, modell és énekesnő a szülinapi Insta-posztjával bizonyítja be, hogy a szandálról télen sem kell lemondani, csak tudni kell mivel viselni. Például zoknival. Persze túrázni és hosszú ideig a szabadban lenni nem érdemes ebben a kombinációban, vagy számoljatok azzal, hogy nagy eséllyel fel fogtok fázni.

Objektum doboz

Mit szóltok ehhez?

Ajánlott cikkek