Egyéb kategória

Így búcsúznak a sztárok Gábor Zsazsától

Szörnyű hírrel indult a hét, Magyarország utolsó dívája ugyanis 99 évesen elhunyt. Az egész világ gyászolja a híres színésznőt.

vous - 2016.12.19.
Így búcsúznak a sztárok Gábor Zsazsától

Ahogy azt már megírtuk, Gábor Zsazsa vasárnap szívrohamban elhunyt. A Golden Globe-díjas színésznőt egy világ gyászolja, és rengeteg híresség is megosztotta részvétét.

Így búcsúzik Hollywood a magyar csillagtól

Miley Cyrus azzal fejezte ki részvétét, hogy megosztotta, a színésznő hatalmas inspiráció volt számára, és hiányozni fog mindenkinek.

Objektum doboz

Dita Von Teese hosszasan ecsetelte, milyen csodálatos tehetség volt Gábor Zsazsa, akinek idézeteit egyszerűen imádta.

Objektum doboz

Antonio Banderas is kifejezte részvétét az Instagramon.

Objektum doboz

Nemcsak Instagramon, hanem Twitteren is rengetegen gyászolják a magyar tehetséget. A Trónok harca Brienne-je fotóval és videóval is emlékezett Gábor Zsazsára.

Objektum doboz

Barbara Eden, a Jeannie, a háziszellem sorozat főszereplője megosztotta, hogy Gábor Zsazsa és testvére csodálatos emberek voltak, akikkel mindig nagyon jól érezte magát.

Objektum doboz

Paris Hilton édesanyja is megemlékezett a színésznőről, akihez Zsazsa egyik férje miatt rokoni szálak is fűzték.

Objektum doboz

Nyugodjék békében!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.