Egyéb kategória

Kiderült: ez a legjobb McDonald’s étterem a világon

Ray Williams a világ 34 országában járt – level99 –, ezekben az országokban pedig nem mulasztotta el kipróbálni a McDonald's éttermeit. Elárulta, szerinte melyik a legjobb.

vous - 2016.12.16.
Kiderült: ez a legjobb McDonald’s étterem a világon

Miután Ray végigutazta a majdnem teljes világot, és 34 McDonald's étteremben járt, talán elhihetjük neki, hogy igazi Meki-szakértő lett. Állítja, a thaiföldi McDonald's éttermek a legjobbak, és a francia, valamint az ausztrál Mekik sokkal jobbak, mint Amerikában.

mcdonalds-1340199_960_720

A Meki is beszállt a versenybe: itt az ő karácsonyi reklámjuk

Ahogy közelednek az ünnepek, úgy lepik el sorra az internetet a legszebb karácsonyi reklámok. Most pedig a versenybe a McDonald's is beszállt, méghozzá egy igazán megható videóval.

A cikk folytatása ITT jön!

Íme néhány ok, amiért Ray úgy gondolja, hogy a thaiföldi McDonald's éttermei a legjobbak!

  • Szinte az összes szendvics elérhető dupla méretben.
  • Van Samurai sertésburger. 
  • Többfajta desszert van, mint a legtöbb ország Mekijeiben. Ray szerint az ananásztorta a legjobb.
  • Ronald McDonaldot összetett kézzel ábrázolják, állva.
Objektum doboz

  • Ray szerint Thaiföld egyes részein házhoz szállít az étteremlánc. 
  • Reggelire rizspuding is van.
mcdonalds-839352_960_720

Bámulatos tények a Mekiről, amiket biztosan nem tudtatok

Tegyük a kezünket a szívünkre: ha tehetnénk, mindennap a McDonald’sban ennénk. De hát a gyorskaja hamar megtenné a hatását, és bizony a pénztárcánk is igencsak megérezné. Leírtam ezt a két sort, és már érzem is a Meki illatát. Most azonban nem az isteni finom ételekről lesz szó, hanem olyan tényekről, amiket eddig biztosan nem tudtatok a McDonald’sról.

A cikk folytatása ITT jön!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon