Egyéb kategória

6 fontos kérdés, amiben döntenetek kell minden decemberben

Amennyire várja az ember a decembert az év leghosszabb szabadsága miatt, pont annyira ódzkodik is tőle, mert soha nem kell ennyi dologban döntésre jutni, mint ekkor. Őrület, hogy ilyenkor mennyire idegbeteg gumilabdát csinál belőlünk az év utolsó hónapja, hiszen ilyenkor minden, de tényleg minden összesűrűsödik. Íme a leggyakoribb kérdések, amelyekre feltétlenül válaszokat kell találnotok minden évben!

vous - 2016.12.10.
6 fontos kérdés, amiben döntenetek kell minden decemberben

Hol karácsonyozunk?

Idén kiharcoljátok végre a közös szentestét a párotokkal? Vagy ha nem, akkor melyik család kap meg benneteket december 24-én? Ez több mint stresszes kérdés, és jó, ha már fél évvel előre elkezditek felkészíteni az ősöket arra, hogy idén hogy is fog történni a dolog. Persze, akik alsó hangon kétszáz kilométert utaznak majd, azoknak lesz csak igazán rossz döntést hozni, hiszen úgysem ússzák meg fáradalmak nélkül az ünnepeket, bár erre is van egy örök érvényű igaz mondás:

addig jó, míg van kikkel ezen vitatkozni.

Ott a pont.

Forrás:
pexels.com

Mit ajándékozzak?

Mindig van olyan személy, aki miatt vért izzadtok, hogy mivel járhatnátok a kedvükben. Nincs hobbija, nincsen túl sok vágya, nem ismeritek eléggé, ezért az ajándékvásárlás olyan, mint fogászaton várni a fúrás végét. Egyébként sem könnyű évről évre maximálisan hozni a meglepetés erejét, így a legjobb megoldás az, ha írattok mindenkivel egy hosszú kívánságlistát, és abból szemezgettek. Így tuti örülni fog, és meg is lepődik, hiszen nem tudja, melyiket kapja a sok közül. Apropó, így csomagolhattok iszonyú kreatívan, ha már nincs időtök beszerezni egy normális, mintás csomagolópapírt!

Hol lesz a szilveszter?

Bál legyen? Házibuli nálatok? Utazzatok el? Zárkózzatok be? Minél nagyobb a baráti társaságotok, annál macerásabb eldönteni, hogyan teljen az utolsó év. Hiszen ha nálatok lesz a buli, takarítanotok kell, szilveszterkor pedig senkinek sincs kedve éjszakai járattal a zord hidegben hazajutni a város másik végéből – akár bálról, akár másik házibuliról. Nehéz ügy, de eddig még mindenki túlélte a szilvesztert, ugye?

Mit vegyek fel céges kari bulira?

Az. Élet. Nagy. Problémái. Tudom, menjek az édes anyukámba, de vannak, akik ezen is szoktak gyötrődni. Én idén a sima kis feketére szavazok, mert flitterben csillogni most lehet az év minden egyes napján! Ti? Ugye, hogy nem is jön olyan könnyen az a válasz! Ezeket a hibákat azonban semmiképpen ne kövessétek el!

Objektum doboz

Mikor vegyek ki szabit?

Mennyi maradt? Mikor vegyem ki? Átvigyem következő évre? Átvihetem egyáltalán? És persze ott vannak azok is, akik rájönnek, hogy MUSZÁJ kivenniük az összes szabadnapot, és a nyakukba szakad egy rakat idő. 

Hogyan legyek ott mindenhol?

Decemberi szülinapos ismerősökkel, rokonokkal rendelkezők most kapnak a fejükhöz, hogy határidőnaplójukban egyenletesen el tudják osztani a szülinapokat, céges bulikat, családi programokat. Valamikor még sütni, fát venni, ajándékot csomagolni és adventi koszorút csinálni is kéne. Apropó, aki decemberben szülinapos, annak jár a külön ajándék szülinapra és karácsonyra is? 

Ajánlott cikkek