Egyéb kategória

Három anyuka meztelen fotót osztott meg – de miért csak egyet tiltottak le?

Köztudott tény, hogy az Instagram nem támogatja a meztelen fotók feltöltését, és előbb-utóbb az ilyeneket le is tiltják. Egy anyuka most olyan pózban osztott meg magáról ruhátlan képet, amiben már rengeteg híresség fotóztatta le magát; az ő képét azonban mégis letiltotta a közösségi oldal.

vous - 2016.12.08.
Három anyuka meztelen fotót osztott meg – de miért csak egyet tiltottak le?

Alys Gagnon nemrég úgy döntött, megoszt magáról egy meztelen képet az Instagramon. Persze a fotón eltakarta magát, így nem gondolta volna, hogy ezzel megszegi a közösségi oldal szabályát. Különösen azért, mert ehhez hasonló posztokat már rengeteg híresség, például Kim Kardashian is osztott meg.

Forrás:
indy100.com/Catherine Meyer

Az anyuka aztán kiakadt, amikor az Instagram letiltotta a fotót; szerinte ugyanis ez igazságtalan, tekintve, hogy az alábbi két kép is fent maradhatott a neten, gond nélkül.

Objektum doboz

Objektum doboz

Tekintve, hogy szerinte a képek témája megegyezik, Alys úgy gondolja, az övé szimplán azért lett letörölve, mert a „ducibb nőkről, szerkesztetlenül, bepózolás nélkül készített képek sértőnek számítanak, még úgy is, ha büszke és magabiztos vagy”. Szerinte viszont fontos, hogy szeressük a külsőnket, már csak azért is, mert tőlünk függ, mit látnak ebből a gyerekek.

Ajánlott cikkek