Egyéb kategória

OMG! Stella Maxwell szexi akart lenni, de csúnyán beégett

Stella Maxwell szupermodell és egyben Palvin Barbi legjobb barátnője nagyon szexi szeretett volna lenni, de ehelyett inkább csúnyán beégett.

vous - 2016.12.07.
OMG! Stella Maxwell szexi akart lenni, de csúnyán beégett

A Love magazin idén egy különleges adventi naptárral készült. Szupermodellekkel forgatnak újra híres, szexi filmjeleneteket. Többek között láthattuk már a várandós Irina Shaykot, amint agyagozni tanul, majdnem úgy, ahogyan azt Demi Moore és Patrick Swayze teszi a Ghost című filmben. A magazin adventi naptárát egyébként itt tudjátok megnézni!

A december 6-ai adventi „ablakban” Palvin Barbi egyik legjobb barátnője, Stella Maxwell szupermodell szerepel, és A Wall Street farkasa című film legszexibb jelenetét utánozza, nagyon bénán.

Tuti, hogy nektek is beugrott az a jelenet, amikor Margot Robbie ül a gyerekszobában és felrója Leonardo DiCapriónak, hogy az nem bújik vele ágyba, majd a színésznő széttárja a lábait. Ezt a jelenetet gondolták újra Stella Maxwell-lel.

Az első észrevételem, hogy a modell nagyon sovány. (Tudom, tudom…) De nézzétek meg a combját! A második megjegyzésem, hogy a kisfilm tutira elmenne egy felnőttfilmnek, annyira közönséges lett.

Egy gagyi másolatot kaptunk.

Míg Margot brutálszexin játszadozik Leonardo DiCaprióval, addig Stella… 

Objektum doboz

…és akkor most nézzétek meg az eredeti jelenetet Margot Robbie-val!

Objektum doboz

Ugye ti is érzitek a különbséget?!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!