Egyéb kategória

2 in 1: megvan 2017 legnagyobb tetkótrendje!

Az egyik újévi fogadalmatok az lesz, hogy végre csináltattok magatoknak egy tetkót? Akkor érdemes egy kicsit körbenézni, milyen izgalmas trendek hódítják meg 2017-ben a szalonokat, hiszen még az is lehet, hogy így találtok rá a tökéletes mintára!

vous - 2016.12.07.
2 in 1: megvan 2017 legnagyobb tetkótrendje!

Minden évnek megvan a maga tetkótrendje, és ez jövőre sem lesz másképp. Idén rengetegen választottak csodaszép minimál mintákat, de a különleges vonalakból és színekből megálmodott, állatos tetoválás is elképesztően népszerű volt. Mondjuk ezt meg is tudom érteni! De vajon mi vár ránk 2017-ben? Egy tetoválóművész, Ryan Henry most megválaszolta a kérdést a Bustle magazinnak.

tetoválás

V. Tetoválók Éjszakája – ahol nemcsak készítik, de el is tüntetik a tetkókat

Az 5. születésnapját ünneplő Tetoválók Éjszakája december 3-án ismét beköltözik a Dürlinbe és a Dürer Kertbe. A rendezvényen megjelenik a magyar tetoválók krémje – több mint 100 művész –, hogy ingyen készítsenek tetoválásokat azoknak a látogatóknak, akiket a jegyeik alapján kisorsolnak. 

A cikk folytatását IDE kattintva olvashatjátok.

És be kell ismernünk, szuperül hangzik! Ryan szerint jövőre az olyan művészi, egymásba olvadó minták fognak leginkább hódítani, amik kettő vagy több képet ötvöznek egymásba. Ez pedig azért is jó elképzelés, mert akár több ötletet is megvalósíthattok egy képen! Hobbi, szenvedély, idézet vagy illusztráció; akár mind egyetlen csodálatos mintában.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.