Egyéb kategória

Családban marad: popkarrierbe kezdett a Beckham család legkisebb fia

Úgy tűnik, a Beckham család gyerekei nemcsak gyönyörűek, de elképesztően tehetségesek is. Victoria és David legkisebb fia, a 11 éves Cruz ugyanis belevágott az énekesi karrierjébe, méghozzá nem mással, mint Justin Bieber menedzserével. Készüljetek, mert ma érkezik is az első sláger!

vous - 2016.12.07.
Családban marad: popkarrierbe kezdett a Beckham család legkisebb fia

A Beckham család legkisebb fia sok mindenben hasonlít anyukájára, hiszen az már most biztos, hogy nagyon szuper hangot örökölt tőle! És ez a tehetség nem is veszik kárba, hiszen a 11 éves Cruz máris megkezdte popkarrierjét, amihez természetesen profi segítséget kapott. Justin Bieber menedzsere, Scooter Braun ugyanis leszerződött a kisfiúval, és már javában elkezdték a közös munkát; ma érkezik az első sláger – írja a Daily Mail.

Objektum doboz

A dal az If Everyday Was Christmas címet kapta, úgyhogy még az is lehet, hogy idén ez lesz a kedvenc karácsonyi zenétek. A Beckham szülők persze elképesztően büszkék a kisfiúra, és azért esett a választásuk Justin menedzserére, mert ő tényleg profiként irányítgatja majd Cruz karrierjét.

A dalra még pár órát várnotok kell, de ezekből a videókból megbizonyosodhattok: a kissrác tényleg profi!

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.