Egyéb kategória

450.000 Swarovski kristályból készítettek ruhát a Victoria’s Secret modellnek

A Victoria's Secret divatbemutatón lélegzetelállító fehérneműből sosincs hiány, idén pedig minden eddiginél elképesztőbb show-ban lesz részünk. Legalábbis nagyon úgy tűnik, a Swarovski ugyanis olyan ruhát készített, amilyet még tuti nem láttatok!

vous - 2016.11.30.
450.000 Swarovski kristályból készítettek ruhát a Victoria’s Secret modellnek

Már 14 év eltelt azóta, hogy a Victoria's Secret és a Swarovksi összeálltak, hogy az évente megrendezett divatbemutatón csillogó, kristályos szerelésekben sétálhassanak végig a modellek a kifutón. Idén a fashion show december 5-én, Párizsban lesz, a fantasy bra-t pedig már hetekkel ezelőtt megmutatták; ez az új ruha viszont mindent felülmúlt!

victorias-secret-divatbemutato-bruno-mars-2012

Megvannak a Victoria's Secret divatbemutató fellépői

Nagyjából egy hónap, és ismét végigsétálnak a kifutón a Victoria's Secret modelljei, a divatbemutatóról pedig sosem hiányozhatnak a sztárfellépők. Végre kiderült, kiket láthatunk színpadon az angyalok mellett!

A cikk folytatásáért kattintsatok IDE!

Az Elle szerint idén 85 olyan ruha került fel a listára, amik csillogni fognak a kristályoktól, de a tervezők egy kicsit felrázták a dolgokat. Josephine Skrivernek készítették el azt a csodaszép szerelést, ami 450.000 Swarovski kristályból áll össze, sőt, még ékkövekből kirakott szálak is lógnak le a ruháról. Ez egyébként nemcsak gyönyörű, hanem nehéz is, úgyhogy biztosan nem lesz egyszerű sétálni benne.

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.