Egyéb kategória

„Bözsi néééni teccesz, hiába jön felém az a szarvasember” – szürreális magyar YouTube-videók, amiket látnotok kell!

Mengyán Eszter vagyok. 33 éves, újságíró. Életem egyik nagy hiányossága, hogy nem vagyok tisztában a YouTube vicces slágervideóival, ezért a VOUS-lányok megszántak és összegyűjtötték nekem a 10 kötelező videót, amit AZONNAL meg kell néznem, különben több vagyok, mint ufó.

vous - 2016.11.30.
„Bözsi néééni teccesz, hiába jön felém az a szarvasember” – szürreális magyar YouTube-videók, amiket látnotok kell!
„Reggelente tündérporban fürdik” – Megtaláltuk a szerkesztőség ufóját! UFO

„Reggelente tündérporban fürdik” – megtaláltuk a szerkesztőség ufóját!

Nemrég megkerestük a szerkesztőség ufóját. Nem volt egyszerű dolgunk, ahol ennyi nő együtt dolgozik, ott mindig vannak furcsaságok. Van, aki túl szabad szájú, míg más a prűd kategóriát viseli. Ha ez nem lenne elég, akad köztünk olyan, aki nem hajlandó gyümölcsöt enni, míg más egész nap almát majszolna. Megkapták a VOUS-lányok a feladatot: ne kerteljenek, sértődés nélkül mondják meg, szerintük ki az ufó a VOUS hadiszállásán.

A cikket ide kattintva olvashatjátok tovább!

Ha ti láttátok ezeket, akkor most szerzünk nektek néhány nagyon vicces pillanatot. Ha pedig titokban pont olyan ufók vagytok, mint én, akkor az első adandó alkalommal, amikor megtehetitek, indítsátok el a következő YouTube-videókat – na, de ne egyszerre! 😀

10. Almási Kristóf és a szalmazsák

Azért nézzem meg Emcsi szerint, mert „Almási Kristóf egy igazán lelkes kisfiú, enyhe tájszólással, ami igazán szerethetővé teszi”.

Szerintem: 😀

Objektum doboz

9. Igazi klasszikus

Viola szerint ha valakinek csak 40 másodperce van rá, hogy kicsit jobb kedve legyen, akkor ezt a videót nem hagyhatja ki.

Szerintem: Ez annyira klasszik, hogy még én is ismertem, de 😀 😀 😀 😀

Objektum doboz

8. „Meg lettél villámcsapva”

Mojzi családjának nagy kedvence a „Meg lettél villámcsapva”. „Ez az AC/DC Thunderstruck szinkronos fordítása, ami emlékeztet a régi idők alámondásos videóira. Igazából nehéz bármit hozzáfűzni, hallani kell, minden mondata aranyat ér, ami azután beépül a mindennapos szóhasználatotokba.”

Szerintem: Igazi kuriózum, annyit mondhatok. Hallgassátok meg.

Objektum doboz

7. Demicsináááálsz?

Sophie-nak is megvan a kedvence, bár „nem nagyon nézek ilyeneket, mert inkább elsírom magam rajtuk, és nem tudok őszintén nevetni, DE…”

Szerintem: JAJ. 😀

Objektum doboz

6. Zsanett és a szökőkút

Adi szerint nem kell ide Tinder. Ugyan!

Szerintem: szerintem a Tinder sem jobb már. 😀

Objektum doboz

5. Ha nem tudnátok, mit, merre és hogyan

Akkor álljon itt egy újabb 40 másodperces gyöngyszem Viola gyűjteményéből.

Szerintem: Köszi, Vio, szakadok! 😀

Objektum doboz

4. Ferike ördögűzés

Viola szerint ez ALAP. „Konkrétan emlékszem rá, hogy ment a tévében, aztán csak felnőtt fejjel lett vicces YouTube-ról visszanézve. Nem mondanék többet, csak ennyit: ekszöszájzbúk, jön felém az a szarvasember, piros montenbájk.”

Szerintem: Segítsen rajtatok a misztikus Julika…

Objektum doboz

3. „Bözsi nééééééni!”

Emcsi szerint ez is klasszikus, mondjuk tényleg akkora visszhangja volt, hogy szerintem kevesen vannak az országban, akik nem látták. Hihetetlen, hogy a mai napig képes vagyok elrötyörészni rajta. Egy perc nevetés. 

Objektum doboz

2. „Hányadikán lesz majd harmincadika?”

Szerintem: Annyira szégyellem magam, de végig nevettem.

Objektum doboz

1. Gólyatábor

Egy perc alatt kiderül, mit tud ehhez a listához hozzátenni Dani? 😀

Objektum doboz

+1. Démoni macska

Fotósunk, Anna szerint ezt a videót – habár nem magyar – ma a Küzdelem a démonnal napunkon nem lehet kihagyni, sem megmagyarázni.

Szerintem: Szerintem se.

Objektum doboz

A listáról természetesen egy csomó régi és új kedvenc lemaradt, amit posztoljatok nekünk a Facebook-oldalunkon vagy a cikk alá kommentben!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.