Egyéb kategória

Wow! Ez a Google legkeresettebb ékszere

A Google-t nemcsak azért szeretjük, mert segít, ha szükség van rá, hanem azért is, mert elárulja, mi az, ami a legtöbb embert foglalkoztatja a világon. Most ebből a táborból csemegéztünk kicsit.

vous - 2016.11.29.
Wow! Ez a Google legkeresettebb ékszere

Mi is, mint sokan mások, rendszeresen hívjuk segítségül a Google-t, de vannak helyzetek, amikor arra vagyunk kíváncsiak, mások miért keresik fel a leggyakrabban. Így fordulhatott elő, hogy megírtuk nektek azt, mi érdekelte legjobban az országot tavaly, és nemrég derítettünk fényt arra, melyek a legtöbbet guglizott szexkérdések. Sőt, a keresőnek köszönhetően nyáron megtaláltuk a három legnépszerűbb ruhadarabot is. A sort most szintén egy igazán csajos témával folytatjuk, ugyanis kiderült, melyik ékszer a legkeresettebb a Google-ben.

Objektum doboz

Egy tanulmány szerint egy hónapban több mint 350.000-szer kerestek rá… dobpergés… a Cartier „Love” karperecére. Meg sem lepődünk ezen, egyrészt, mert ez egy igen ismert és nepszerű márka, másrészt pedig a hírességek egyik kedvenc ékszere is ez, ami biztosan hat világszerte nőtársaink ízlésére.

Objektum doboz

A toplistára még felkerült egyébként egy Tiffany márkájú gyűrű, valamint egy nyaklánc is.

Ajánlott cikkek