Egyéb kategória

Ezt a színt viseljétek az állásinterjún, ha meg akarjátok szerezni a munkát

Egy állásinterjú akkor kezdődik el, mikor beléptek a terem ajtaján és kezet fogtok, és akkor lesz vége, mikor elköszöntök és kiléptek onnan. A lényeg tehát, hogy az első benyomás, a szimpátia és a megfelelő kommunikáció sokszor fontosabb, mint a munkatapasztalat. Ha az állásinterjún ezt a színt viselitek, akkor az már fél siker!

vous - 2016.11.24.
Ezt a színt viseljétek az állásinterjún, ha meg akarjátok szerezni a munkát

A legtöbben izgulunk, ha állásinterjúról van szó, és ez rendben is van. De vajon mi az a dolog, amit sugároznotok kell, ha szeretnétek a munkát? A bizalom. Ha az megvan, akkor biztosan szívesen bíznának rátok feladatokat. Hogy ezt elérjétek, ahhoz elengedhetetlen az, hogy jó benyomást tegyetek a leendő munkáltatóitokra, amihez pedig a jó kommunikáció a kulcs. Ha azonban biztosra mennétek, akkor már a szettetek összeállításánál is oda kell figyelnetek!

Forrás:
Pexels

Egy brit pólócég végzett egy kutatást, melynek során 1000 embert kérdeztek meg arról, melyik színt tartják a legmegbízhatóbbnak. A nők 48%-a és a férfiak 64%-a erre azt válaszolta, hogy a feketét. Ez időtlen, mindig divatos, a tanulmány szerint pedig komolyságot és megbízhatóságot áraszt magából – írja a She Finds. Szóval ha ti is állásinterjúra készültök, ezt a színt mindenképp viseljétek magatokon!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.