Egyéb kategória

Meglepő arányok: ezek lettek a világ leghűtlenebb országai

Gondoltátok volna, hogy egy tőlünk nem is olyan távoli országban az embereknek majdnem a fele bonyolódott már bele afférba úgy, hogy közben házas volt? Egy felmérésből kiderült, melyik országban a leghűtlenebbek az emberek!

vous - 2016.11.22.
Meglepő arányok: ezek lettek a világ leghűtlenebb országai

Még a Durex készített egy izgalmas felmérést, amiben arra próbálták megtalálni a választ, vajon melyik ország viseli magán a „leghűtlenebb” jelzőt. Rengeteg embert kérdeztek meg arról, volt-e már viszonya házasságon kívül, a válaszok alapján pedig elkészült az eredmény.

hutlenseg-megcsalas-kapcsolat

„Egymásba gabalyodtunk. Azóta ígérgetem, hogy elválok. Nem fogok.” – Egy szerelmi háromszög belülről

Az élet nem fekete vagy fehér. A szerető nem mindig csak gonosz nőszemély, és nem olyan könnyű kilépni, mint ahogy kívülről tűnik. Mi zajlik le a felekben? Mi jár egy szerető fejében, mi a nős férfiéban, és mi az otthon ülő feleségében? Íme egy valós történet, amit a szereplők engedélyével dolgoztam fel. 

A cikk folytatásáért kattintsatok IDE!

A leghűtlenebb ország nem más, mint Thaiföld, ahol az emberek 51%-a lépett már félre házasként. Szorosan követte ezt Dánia (46%), majd a heves olaszok (45%), de Németország (45%) és Franciaország (43%) sem maradt le a listáról. Ide kattintva egy térképen is megnézhetitek, hogyan szerepeltek a többiek, de annyit megsúgunk, mi fellélegezhetünk: Magyarország nem került be a top 10-be.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!