Egyéb kategória

Fokozzátok az élményt: mozis trükkök, amiket mindenkinek ismernie kell

Moziba mindenki szeret járni, a notórius moziba járóknak azonban vannak trükkjei, hogy a mozizást még jobb élménnyé tegyék.

vous - 2016.11.22.
Fokozzátok az élményt: mozis trükkök, amiket mindenkinek ismernie kell

Nagyon sokszor járok moziba, legutóbb a Legendás állatok és megfigyelésük című filmet láttam, ma pedig ismét érkezem és megnézem az Érkezés című filmet. Mivel sokszor járok moziba, vannak apró trükkjeim, amik teljesen legálisak és tutira fokozzák a mozis élményt. Ezek szedtem most nektek össze. 

tarzan

Lesz még Tarzan álmaink pasija! Jöjjenek Elmo Lincolntól Alexander Skarsgårdig a legszexibb „vademberek”!

Valljuk be, Tarzan talán nem álmaink hőse, éjszakánként nem arról álmodozunk, hogy az ő karjaiban pihenünk egy fa tetején. Úgy is mondhatjuk, hogy retró pasi lett. Ám csakúgy, mint ahogy a divat ismétli önmagát, úgy most a vadember karakterét is leporolták. A Tarzan legendája című szupermoziban pedig a svéd színész, Alexander Skarsgård gondoskodik arról, hogy sok év után ismét Tarzan legyen álmaink pasija. A cikk folytatása ITT jön!

Helyfoglalás

Biztosan, ti is jártatok már úgy, hogy nem sikerült igazán jó helyre jegyet foglalni. Nos, mivel ezeket a foglalásokat általában a vetítés előtt 30 perccel át kell venni, azonban ha ez nem történik meg, a foglalások törlődnek. Ilyenkor érdemes korábban menni, hogy miután törlődtek a foglalások, gyorsan lecsaphassatok egy jobb helyre. Nyugodtan mondjátok el a pénztárosnak, hogy erre játszotok, segítőkész lesz. 

Ha viszont tudjátok, hogy nem fogtok odaérni fél órával a kezdés előtt, de még vannak szuper helyek, érdemes inkább online megvennetek a jegyet, így nem kell sorban állnotok, csupán a bejáratnál felmutatni a visszaigazoló e-mailt a telefonotokon. 

moziszexcikk-1

Szex a moziban: „Aki ilyesmire készül, nem Az éhezők viadala premierjére időzít”

Lányok, tegyétek a szívetekre a kezeteket, és mondjátok, még sosem játszottatok el a gondolattal, hogy a mozi hátsó sorában rosszalkodtok valakivel. A tökéletes pasival. Vagy azzal, aki épp jutott. Nincs ebben semmi, emberek vagyunk. Az viszont biztos nem fordult még meg a fejetekben, hogy mit gondolnak erről a mozisok. Megkérdeztem őket.

A cikk folytatása ITT jön!

Ha nincs már diákigazolványotok…

Egyszer minden jónak vége szakad, így a diákigazolvány sem életre szóló, sajnos. Ha nincs diákigazolványotok, akkor egy mozijegy ára nagyjából 1800 forint körül mozog, ami valljuk be, nem olcsó mulatság, és akkor még nem ettetek, nem ittatok semmit. Ha két főre számolunk és mondjuk mindkét fő eszik és iszik is, akkor nagyjából 6600 forintra jön ki egy esti, páros mozizás. 

Mivel imádok enni, így a vetítés előtt megvett popcorn maximum az ajánlók végéig bírja, szóval nekem ez nem igazán kifizetődő. (Erre egy trükk, ha be tudjátok tartani: csak a film első képkockájánál kezdjétek el enni az ennivalót.) Vannak olyan lehetőségek, hogy egy magasabb összegért, nagyjából 4000 forintért megvehetitek a mozijegyet, ám az árba korátlan étel- és italfogyasztás is tartozik, valamint rendkívül kényelmes székek és garantáltan teli has. Két főre számolva ez nagyjából 8000 forint lesz, de ez felér egy vacsorával is, na meg a film élményével. Szerintem ha nincs diákotok, ez jobban megéri.

Kedvezményes napok

Szinte az összes mozitársaságnál tartanak kedvezményes napokat, amikor jóval olcsóbb a mozijegy, de nyugi, ugyanazokat a filmeket nézhetitek meg. Általában ez egy keddi vagy szerdai nap. Nézzetek szét a mozi weboldalán, ott biztosan feltüntetik, hogy mikor mozizhattok olcsóbban. De ne felejtsétek el a moziünnepeket, valamint több mozi időnként kuponokkal is kedveskedik a mozizni vágyóknak. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.