Egyéb kategória

Harc a rákkal: újabb megpróbáltatások várnak a Bűbájos boszorkák sztárjára

Shannen Doherty hónapok óta keményen küzd a mellrákkal, állapotáról pedig folyamatosan tudósítja a rajongókat is, hogy megnyugtassa őket, ő biztosan nem adja fel. Most egy újabb videót osztott meg arról, mi vár rá a közeljövőben!

vous - 2016.11.18.
Harc a rákkal: újabb megpróbáltatások várnak a Bűbájos boszorkák sztárjára

A Bűbájos boszorkák sztárja nem titkolózik; mióta kiderült, hogy betegsége kiújult, mindenről őszintén mesélt rajongóinak. Arról, hogy nem szabad feladni a harcot, hogy milyen nehéz is tud lenni a kemoterápia, sőt, egy interjúban még azt is elárulta, hogy egy időben azt gondolta, hamarosan meg fog halni. Legújabb videójában viszont látszik, hogy minden akadállyal felveszi a küzdelmet.

michael-buble-csalad

Megható üzenetet küldött Michael Bublénak a Bűbájos boszorkák sztárja

Shannen Doherty pontosan tudja, milyen hatalmas erőre van szükség ahhoz, hogy az állandó kemoterápia és a fájdalmas tünetek mellett még optimista is maradjon. Ezért amikor megtudta, hogy Michael Bublé kisfiát rákkal diagnosztizálták, rögtön üzent az énekesnek.

A cikk folytatásáért kattintsatok IDE!

Shannenre ugyanis újabb megpróbáltatások várnak. Nemsokára kezdi a sugárkezelést, emiatt pedig a mellkasába ültetett expander össze fog menni (ez a szövettágító, amit akkor helyeznek be, amikor a daganatot már eltávolították, és hamarosan implantátumot ültetnek be). Az orvosok most ezt az expandert tágítják ki a sugárzás miatt; de a videóból is tisztán látszik, hogy Shannen bátran szembeszáll ezzel az akadállyal is.

Objektum doboz

Hatalmas erőt és kitartást küldünk a színésznőnek!

Ajánlott cikkek