Egyéb kategória

6 + 1 nyomós érv, hogy tényleg Dwayne Johnson a legszexibb pasi

Dwayne „The Rock” Johnson lett 2016-ban a legszexibb pasi. Nos, ezzel sokan nem értettetek egyet, éppen ezért most meggyőzzük a kételkedőket, a Szikla igenis megérdemli ezt a címet.

vous - 2016.11.17.
6 + 1 nyomós érv, hogy tényleg Dwayne Johnson a legszexibb pasi

Amikor megtudtuk, hogy idén a People magazin szerint a legszexibb férfi Dwayne Johnson lett, ledöbbentünk, de a szó legjobb értelmében. Bizonyára ti sem számítottatok rá, mi is inkább valamilyen Ryant vártunk az első helyre. De így talán még jobb. Most magunkat is, és ha kételkedtek, akkor titeket is meggyőzünk arról, miért Dwayne Johnson volt a legjobb választás erre a címre.

dwayne

A garbót is lehet csinosan viselni, de nem úgy, mint Dwayne Johnson

Viseljetek garbót! El sem tudjátok képzelni, mennyire furcsa volt ezt a mondatot bepötyögni. Nem szeretem, főleg a kötött, szúrós daraboktól menekülök. Ennek ellenére ígérem, nem leszek elfogult, és megmutatom, hogyan hordjátok, és hogyan ne ezt a ruhadarabot, hiszen télen szinte kikerülhetetlen.

A cikk folytatása ITT következik!

Kiskutyákat ment

Dwayne-nek két kis francia buldogja volt. Sajnos nem olyan régen Brutus nevű kutyusa felment a kutyamennyországba.

Objektum doboz

Tudja, hogy kell viselni egy öltönyt

Objektum doboz

Kampányol az ittas vezetés ellen

Édesanyja és unokatestvére autóbalesete után – amit egy ittas vezető okozott – sokszor fellép az ittas vezetés ellen a közösségi médiában.

Objektum doboz

Tudja, hogyan kell pelenkát cserélni 

Objektum doboz

Mert kopasz

Indoklás ITT!

Objektum doboz

 Maga Zac Efron is elleshet tőle egy-két dolgot

Objektum doboz

…és ezért

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.