Egyéb kategória

Reggeli boldogság: itt A szépség és a szörnyeteg legújabb előzetese!

Már csak pár hónapot kell kibírnia annak, aki már nagyon várja A szépség és a szörnyeteg című mese legújabb filmes feldolgozását. A készítők pedig folyamatosan próbálják csillapítani vagy épp fokozni az érdeklődők kíváncsiságát. Most pont ezért itt az alkotás második hivatalos előzetese.

vous - 2016.11.15.
Reggeli boldogság: itt A szépség és a szörnyeteg legújabb előzetese!

Majdnem két hete számoltunk be nektek arról, hogy végre megmutatták az első hivatalos fotókat A szépség és a szörnyeteg című Disney-klasszikus legújabb feldolgozásából. Most pedig itt a második hivatalos előzetes, mely már szerencsére hosszabb, mint az első, és jóval több részlet kiderül belőle az érdeklődők számára. Sajnos egyelőre még nincs magyarul szinkronizált verziója, de a vizuális információk azért bőven kárpótolnak. A mesét meg már egyébként is vagy százszor láttuk, így kívülről fújjuk a sztorit, ugye, csajok?!

Az első előzetes:

Objektum doboz

És a második:

Objektum doboz

Az azonban továbbra is rejtély, hogy miként fog kinézni a szörnyeteg hercegként, hisz az arcát eddig még sosem fedték fel a készítők. Mi azért bízunk abban, hogy a happy endnél egy daliás férfi áll majd a Belle-t alakító Emma Watson oldalán.

hófehérke disney lánykérés

VOUS-teszt: melyik Disney-pasi passzol hozzátok?

Valljuk be, a Disney-filmek nem csupán a lebilincselő sztorik vagy a jól csengő poénok miatt tapasztanak a képernyőre. Ugye ti is eljátszottatok már a gondolattal, milyen lenne, ha a kétdimenziós mesebeli szépfiúk egyszer csak életre kelnének? De vajon melyik herceg hús-vér valója lenne képes ledönteni a lábatokról? Teszteljétek le!

A cikk itt folytatódik.

Érdekel titeket a film? Akkor ezt véssétek a naptárotokba: 2017. 03. 16.

Ajánlott cikkek