Egyéb kategória

Az ünnepek legmesésebb szépségtrendje: a holografikus szájfény

Eddig azt gondoltátok, ha szájfényről van szó, már mindent láttatok? Most akkor izgalmas hírünk van, a karácsonyi időszak legcsodálatosabb trendje ugyanis nem más lesz, mint a holografikus ajakfény!

vous - 2016.11.14.
Az ünnepek legmesésebb szépségtrendje: a holografikus szájfény

Idén nemcsak a karácsonyfa fog ragyogni, hanem ti magatok is! A Sigma Beauty ugyanis elkészítette legújabb ajakfényét, ami leginkább azért tűnik ki a többi közül, mert színes, holografikus hatást kelt. Néhány blogger már a megjelenés előtt kipróbálhatta őket, és a képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy érdemes lesz beszerezni őket.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

A jó hír, hogy nemcsak egyetlen árnyalat készült, hanem rögtön ötöt is piacra dobnak: lesz köztük lágyabb, lilás-kékes árnyalat, és erősebb, narancsos-rózsaszínes is.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Képzeljétek csak el, ezekkel a szájfényekkel hogy fogtok ragyogni a szilveszteri bulin!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.