Egyéb kategória

A nagy sminkvita: szájfény vagy rúzs?

Az ősz és a tél egyértelműen a sötét színek időszaka, legyen szó körmökről, szemekről vagy ajkakról. Azonban az már nem ennyire egyértelmű, hogy gél vagy normál lakk, por vagy krémes szemhéjtermék, illetve hogy szájfény vagy rúzs mellett tesszük le a voksunkat.

vous - 2016.12.27.
A nagy sminkvita: szájfény vagy rúzs?

Én azok közé tartozom, akik csak kivételes alkalmakra tesznek egy kis színt az ajkaikra, a mindennapokban megelégszem a normál ajakbalzsammal. Pontosan ezért, úgymond külső szemlélőként észrevettem, hogy bármennyire is felkapottak például Kylie Jenner szájfényei, idén ősszel és télen a rúzsok közkedveltebbek a lányok körében. Ennek ellenére az All Women's Talk weboldal azt próbálja bebizonyítani, hogy a folyékony verzió jobb a kettő közül.

rúzs smink piros

A Rúzs, ami minden nőnek kötelező! De hogyan találjuk meg az igazi pirosat?

Kétség nem fér ahhoz, hogy a rúzsozott ajak a nőiesség védjegye. Még a nők szeme is megakad a nőkön. Itthon főleg amiatt, mert nem vagyunk hozzászokva. Leginkább azért bújunk el a piros rúzs elől, mert nem leljük a saját árnyalatunkat, valamint bátorságunkat. Ebben segítünk most nektek!

A cikk folytatásáért kattintsatok ide.

 Íme az érvek a szájfény mellett:

  • Ha nem jó a kézügyességetek, ezzel biztosan nem mentek ki a „vonalból”.
  • Annyira elronthatatlan, hogy tükör nélkül is felvihető.
  • Ha kevés az időtök, ezzel gyorsan megvagytok.
  • Nem a tartósságáról híres, azonban ez még egy jó pont a számára. Már amennyiben az a cél, hogy például a párotok miatt gyorsan szeretnétek eltávolítani magatokról.
  • Ragyogóan fényes ajkakat kölcsönöz, de már matt verziók is vannak.
  • Kevésbé szárítják ki a szátokat.
Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.