Egyéb kategória

VV8: Nem szöktek a szavazatok – megvan a tesztoszteronpárbaj győztese

Sokak számára eljött a megváltás. Az egyre inkább nem kedvelt „internetsztár” Tiv Tivy és a már-már túl aktív szexuális életével a többi villalakó és a nézők antipátiáját kiváltó Krisztián csapott össze a Való Világ powered by Big Brother vasárnapi, ötödik párbaján. 

vous - 2016.11.13.
VV8: Nem szöktek a szavazatok – megvan a tesztoszteronpárbaj győztese

Minden egy hete kezdődött. Egy hete, amikor Tiv Tivy azon tanakodott, hogy feladja-e a játékot, vagy sem. Végül nem tette meg, azonban megígértette a villabarátaival, hogy a kiválasztáson ráteszik a jelet, pusztán jófejségből. Ehhez csak annyit, hogy aki a VV-k történelmében eddig magára pakoltatta a jelet, soha nem ment vissza. Mindegy, Tivynek bejött a terve. Részben. Furfangos tervének része volt az is, hogy Ginát, a legújabb villalakót hívja párbajra, ám ezt nem tudta magában tartani, ezért a lányra védettség került, így jutottunk oda hogy ezen a hideg őszi vasárnapon Tivy és Krisztián párbajozott. 

való világ

Ti észrevettétek? Ezeket a VV8-szereplőket már mind láttuk a tévében

Ti nem vettétek még észre? A ValóVilág powered by Big Brother szereplői nem véletlenül lehetnek ismerősek. Összegyűjtöttem nektek, kik azok a VV8-szereplők, akiket már láttunk korábban.

A cikk folytatása ITT jön.

Ez volt az első igazi férfipárbaj. Emlékeztek még? Lóri a Dáviddal való párbaja előtt feladta a játékot. Tivy nem hazudolta meg magát, minden eddiginél jobban produkálta magát a stúdióban, azonban Krisztián világított rá a lényegre: „Ezen már senki nem nevet!”  Sőt, Istenes Bence sem tudta magában tartani: „Amikor már ÉNB Lali is furán néz, akkor már baj van!” És valóban. A nézőknek sem volt már szimpatikus a „stúdióangyal”!

A párbaj győztese:

Krisztián lett.

Miután kiderült az eredmény, Tivy oda nem illő szavakkal illete Krisztiánt, ami biztos, hogy sok nézőből ellenszenvet váltott ki.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.