Egyéb kategória

Így látja szüleit a kis Harper Beckham

A Beckham család legkisebb tagja ismét cukiskodott egyet, és szerencsére édesanyja, Victoria ezt megörökítette a nagyérdemű számára. 

vous - 2016.11.07.
Így látja szüleit a kis Harper Beckham

Harper Beckham nemrég még csápolásával vett le minket a lábunkról, most pedig művészi képességeivel rabolta el a szívünket. A napokban ugyanis büszke anyukája, Victoria a saját Instagram-profiljára töltött fel egy képet, melyen a kis Harper rajza látható. Az alkotásáról azonban a tesók lemaradtak, önmagán kívül ugyanis csak az anyukáját és az apukáját vetette papírra az ötéves kislány.

Objektum doboz

A kommentelők természetesen nem mehettek el szó nélkül a remekmű mellett, persze mindenki odáig volt érte. Volt, aki megjegyezte, hogy milyen jó az egykori Spice Girls-tag ruhája, más Harper fülbevalóját imádta. Sőt, még azt is kiemelték, mennyire élethűre sikeredtek a székek.

spice girls együttes

Viszlát, holdjáró! Így ejtett örök sebet a szívemen a Spice Girls feloszlása

„1998. május 31. ugyanolyan napnak indult, mint a többi. Felkeltett anyukám, én pedig betoltam egy kakaós csigát az arcomba. Akkor még nem sejtettem, hogy ez a nap majd alapjaiban fogja megváltoztatni az életemet, és később egy háromórás autóutat fogok végigbömbölni a kocsi hátsó ülésén ülve. Ma is úgy emlékszem rá, mintha csak tegnap lett volna.”

Viola őszinte vallomását itt olvashatjátok el!

Ajánlott cikkek